Avantatges per ser socis de l’ADC

Si ets soci de l’ADC podràs gaudir d’una sèrie d’avantatges en serveis i productes.*

Els codis amb la bonificació de compra s’enviaran en breu per correu electrònic:

 

  • GlucoUp!  Productes de glucosa per ajudar a recuperar energia quan més es necessita. Codi amb un 7% de descompte per producte.

 


 

  • Mercadiabet – Botiga amb productes sense sucre. Codi amb un 12% de descompte sobre el producte.

 


 

  • Mercanutri – Botiga online de productes ecològics, sense sucre, per a esportistes, etc. Codi amb un 2,5% de descompte sobre el producte.

 


 

  • Diabetika – Botiga de productes per a persones amb diabetis. Codi amb un 10% de descompte sobre la comanda.

 

 

 

 


 

  • Insulclock – Es tracta d’un sistema que permet registrar automàticament quan, quina i quin tipus d’insulina t’has posat. La promoció 50×10 inclou el dispositiu i l’aplicació mòbil abonant el primer 50€ (IVA inclòs) d’activació del servei i una quota mensual de 10€ (IVA inclòs) per l’ús del servei. Més informació:

 

 

 

 

 

* L’Associació de Diabetis de Catalunya posa a disposició del seus usuaris informació d’interès general amb interessants descomptes pels associats que pertanyen a prestadors de serveis i béns i que poden resultar útils. En cap cas l’associació es fa responsable dels danys i perjudicis ocasionats per la contractació d’aquests serveis o per les  compres d’aquests béns o productes sent l’empresa oferidora/comercialitzadora la responsable.