Avantatges pels socis de l’ADC

Si ets soci/sòcia de l’ADC podràs gaudir d’una sèrie d’avantatges en serveis i productes.*

Els codis amb la bonificació de compra s’enviaran periòdicament per correu electrònic.

La moneta amb diabetis és una botiga online de productes diabètics, adorns, complements i utensilis, personalitzables.

Per als socis/sòcies de l’ADC ofereix un 10% de descompte.


SocialDiabetes és la plataforma que et permet gestionar la teva diabetis. Des de la teva butxaca podràs enviar i revisar tota la panoràmica de la teva diabetis amb el teu metge i prendre les decisions pertinents.

Si ets soci/sòcia de l’ADC, aconsegueix la versió Premium de l’app móvil SocialDiabetes, totalment gratuïta.


Opticalia Florit presenta una promoció creada pels socis de l’ADC: el programa OPTICALIA PREMIUM. Pel fet de formar part d’aquest selecte grup de clients, podreu accedir a tot un conjunt d’ofertes tant en productes com en serveis exclusius. Dintre del productes especials s’ofereix:

  • Un 30% de descompte (no acumulable a altres ofertes o promocions) sobre tots els productes de les botigues.
  • Fins a un 60% de descompte en productes en promoció, els quals aniran canviant durant l’any per adaptar-nos a les diferents necessitats. Actualment s’ofereix a 79€ unes ulleres monofocals de la marca Mango. El preu inclou tots els serveis òptics descrits anteriorment, les muntures de marques exclusives i les lents. (El preu habitual d’aquests productes seria de 149€).

Tots aquests serveis i promocions els teniu disponibles al centres que trobareu a www.opticaliaflorit.com.


GlucoUp!  Productes de glucosa per ajudar a recuperar energia quan més es necessita. Codi amb un 7% de descompte per producte.


Mercadiabet – Botiga amb productes sense sucre. Codi amb un 12% de descompte sobre el producte.


Mercanutri – Botiga online de productes ecològics, sense sucre, per a esportistes, etc. Codi amb un 2,5% de descompte sobre el producte.


Diabetika – Botiga de productes per a persones amb diabetis. Codi amb un 10% de descompte sobre la comanda.

* L’Associació de Diabetis de Catalunya posa a disposició del seus usuaris informació d’interès general amb interessants descomptes pels associats que pertanyen a prestadors de serveis i béns i que poden resultar útils. En cap cas l’associació es fa responsable dels danys i perjudicis ocasionats per la contractació d’aquests serveis o per les  compres d’aquests béns o productes sent l’empresa oferidora/comercialitzadora la responsable.