Avantatges pels socis de l’ADC

Si ets soci/sòcia de l’ADC podràs gaudir d’una sèrie d’avantatges en serveis i productes.* A més periòdicament rebràs el butlletí de descomptes al teu correu electrònic.

Assegurança de Salut per a PERSONES AMB DIABETIS

Atlàntida ofereix la primera Assegurança Mèdica COMPLETA Familiar especialment pensada per a persones amb diabetis ja diagnosticada: tant per a persones amb diabetis tipus 1 com amb diabetis tipus 2.

Aquesta pòlissa familiar facilita tenir accés a tot el quadre mèdic d’Atlàntida (en cas de viure a Catalunya) i de HNA (per a la resta d’Espanya).

Promoció pels socis de l’ADC: 20€ per utilitzar en compres a Amazon, per a cada pòlissa familiar contractada.

Assegurança de Viatge per a PERSONES AMB DIABETIS

ERV SELECT ofereix una Assegurança de Viatges exclusiva per a persones amb diabetis, perquè res posi límits a viatjar.

Aquesta assegurança inclou prestacions específiques per a les persones amb diabetis:

 1. En cas d’urgència vital com a conseqüència d’una complicació imprevisible d’una malaltia crònica o preexistent.
 2. En cas de robatori del kit mèdic de la persona amb diabetis, la companyia tornarà el cost de la visita mèdica perquè es recepti la medicació, i el total de la medicació.

Promoció pels socis de l’ADC: Porta insulina isotèrmic per pòlissa contractada.

Assegurança de Vida per a PERSONES AMB DIABETIS

Barchilon Correduría de Seguroses dedica exclusivament a la defensa i assessorament dels interessos dels seus clients des de 1980. Treballa pel col·lectiu de persones amb diabetis des de fa més de 5 anys.

Gràcies a l’Assegurança de Vida per a persones amb diabetis el teu entorn estarà més segur en els moments més delicats.

Promoció pels socis de l’ADC: 20€ per utilitzar en compres a Amazon, per pòlissa contractada.

Assegurança de Decessos per a PERSONES AMB DIABETIS

Des d’Atlàntida i gràcies a la seva Assegurança de Decessos per a persones amb diabetis, es vol donar assistència en els moments més difícils per poder dur a terme els tràmits pertinents en cada cas, a la ciutat de residència de l’assegurat o en qualsevol altra de l’Estat espanyol o de l’estranger.

Promoció pels socis de l’ADC: Porta insulina isotèrmic per pòlissa contractada pel conjunt familiar.


Institut de Diabetis Activa ofereix als socis/sòcies de l’ADC preus reduïts en els següents serveis d’assistència Esport i Diabetis:

 • Primera visita (dieta + educació + exercici) d’1 hora, pauta i entrenament durant 1 mes: preu 100€ soci
 • Visita individual: 60€ soci
 • Control dieta: educació diabetològica 35€ soci

L’Associació de Celíacs de Catalunya ofereix als socis/sòcies de l’ADC un 25% de descompte sobre la quota general de socis que siguin membres d’ambdues entitats.

Més informació.


Instituts Odontològics ofereix des de fa 30 anys un servei d’odontologia de qualitat basat en la prevenció i amb una clara orientació al pacient, que ens ha situat com a referent en el sector dental a Catalunya. Més de 750.000 pacients ja ens han confiat la seva salut bucodental.

Condicions preferents per associats:

HIGIENE DENTAL GRATUÏTA Inclou:

 • Visita
 • Revisió
 • Estudi radiogràfic digital

ODONTOLOGIA GENERAL 20% de descompte.

IMPLANTOLOGIA Preu especial Implant + Corona 990€

ORTODÒNCIA  25% de descompte (Convencional / Estètica / Transparent)


Opticalia Florit presenta una promoció creada pels socis de l’ADC: el programa OPTICALIA PREMIUM. Pel fet de formar part d’aquest selecte grup de clients, podreu accedir a tot un conjunt d’ofertes tant en productes com en serveis exclusius. Dintre del serveis especials s’ofereix:

 • Revisió anual tant de la vista com de l’oïda sense cap cost.
 • Seguiment de la pressió intraocular.
 • Accés als nostres serveis de telemedicina oftàlmica amb estudi de la retina.
 • Manteniment gratuït de les teves ulleres i audiòfons.
 • Finançament a mida de les teves necessitats sense cap cost addicional.
 • Ofertes exclusives.
 • Garantia d’adaptació de les teves ulleres i audiòfons.
 • Garantia de satisfacció.
 • Assegurança davant qualsevol dany que puguin patir les ulleres durant el primer any, cobrint el 70% del cost de la reparació tantes vegades com sigui necessari.

També s’ofereix sense cap cost una retinografia anual per tal de fer un seguiment preventiu de la retina del l’ull, un àrea especialment sensible entre les persones que tenen diabetis. Aquesta prova es farà en un dels 2 centres especialitzats de Barcelona: el del carrer Diputació 262 i el del carrer Muntaner 217.

Tots aquests serveis i promocions els teniu disponibles al centres que trobareu a www.opticaliaflorit.com.


DNA FAMILY BOOK, la teva família a les teves mans

El risc de patir diabetis augmenta quan altres membres de la nostra família també la pateixen. Encara que el seu patró d’herència no està del tot clar, fins a la data s’han identificat més de 150 gens o variants genètiques relacionades. La genètica es converteix en una important arma de futur per lluitar per la salut.

El més convenient que podem fer és deixar en herència el nostre ADN per als nostres fills, néts i altres familiars. Es tracta de guardar el nostre ADN perquè la informació que se’n pugui extreure d’aquí a 10 anys serà molt més àmplia i completa. Aquesta informació serà molt útil als nostres familiars per conèixer si es poden beneficiar dels nous tractaments preventius o farmacològics que apareguin en els propers anys i que probablement actuïn millor o pitjor, en funció de les variants genètiques que presenti cada família concreta.

Res més fàcil, una mostra de saliva. El millor, estar ben aconsellat per doctors experts.

Guardem durant una dècada l’ADN en un lloc refrigerat i segur: els Biobancs de l’Hospital Clínic de Barcelona, ​​de l’Hospital Germans Trias i Pujol (Can Ruti) de Badalona i el Banc Nacional d’ADN de Salamanca.

Finalitat: el meu ADN és propietat meva, jo decideixo per a què utilitzar-lo (tant per al diagnòstic futur de la meva família, com per participar en un estudi d’investigació que pugui interessar).

DNA FAMILY BOOK assegura la protecció de les mostres i les dades personals, amb l’exhaustiu compliment de la llei RGPD vigent.

Els socis de l’ADC tenen un descompte del 20% (també pels seus familiars) en els serveis Premium i Premium EXPERT. Informem-nos-en ja!! Podem visitar el web www.dnafamilybook.com  o trucar al tel. 93.652.37.66.


Tarannà viatges amb sentit és una agència de viatges formada per un equip de professionals apassionats per crear experiències inoblidables a tots els viatgers que durant 25 anys han posat les seves il·lusions. Ofereixen experiències i vivències úniques amb la màxima seguretat i qualitat i, al costat dels viatgers i oficines receptives, aconseguir arribar a la meta del Turisme Sostenible.

Les seves assegurances de viatges amb AXA cobreixen els 1.000 primers euros per temes crònics, com és la diabetis, si es dona algun cas.

Què ofereixen als socis de l’ADC? 50 euros de descompte per persona adulta en els viatges a mida, de nuvis, i altres per adult, excepte viatges de Trekking (queden exclosos: viatges regulars o a mitja gestionats i creats per altres operadors).

Com procedir? Sol·licita informació sobre el viatge al mail personalitzat: promociones@taranna.com identificant-te com a soci de l’ADC o bé a qualsevol de les persones indicades per producte o destinació del món, que apareixen al web de Tarannà.


IMO, institut de microcirurgia ocular és un centre oftalmològic que ofereix solució a qualsevol problema ocular a través de l’aplicació experta dels millors tractaments. Per ser soci/sòcia de l’ADC tens un descompte en els seus serveis a partir d’un 10% descompte. Promoció vàlida a partir de l’1 de gener de 2019.

Per a qualsevol consulta sobre els preus et pots dirigir a IMO.


Institut de la Màcula, per fer campanyes de sensibilització ofereix proves gratuïtes i especialitzades per saber com està la teva visió.

Si ets soci de l’ADC tindràs un accés preferent identificant-te com a membre en demanar la teva cita. Per concertar la revisió només has de trucar al telèfon 93 595. 01. 55.

Aquestes proves tenen com a objectiu detectar problemes de visió associats a aquesta malaltia (retinopatia diabètica o un edema macular diabètic) i inclouen la realització d’una Retinografia i una Tomografia de Coherència Òptica (OCT); proves de precisió més completes que les que es realitzen en les revisions rutinàries i que seran avaluades per retinòlegs altament qualificats.


El debut de la diabetis té, sovint, un origen d’estrès psíquic. L’afrontament de la malaltia suposa la transició per un dol difícil i haver de fer front a aprendre a viure d’una manera diferent. L’impacte emocional que això suposa sovint requereix d’ajuda professional, que acompanyi i converteixi la crisis en oportunitat pel canvi i l’enfortiment de la persona.

Psiquia i l’ADC col·laborem per tal de poder atendre aquesta demanda psicològica a un bon preu reduït, posant a l’abast dels socis una teràpia psicològica de qualitat. Perquè, des de Psiquia i l’ADC considerem que la salut mental es un dret.


ADDEISA-SANHONORATO advocats, assessoria jurídica especialitzada en persones amb diabetis

De la confluència d’accions d’Addeisa, Associació per a la defensa de drets de les persones amb diabetis i del Despatx Sanhonorato Advocats, sorgeix l’espai adequat per a la defensa de drets socials, sanitaris i laborals de persones amb diabetis.

El nostre equip, dirigit pel lletrat Javier Sanhonorato Vázquez, especialista en Dret Sanitari per la Universitat de Comillas, President d’Addeisa i integrant del Grup de Treball d’Educació Terapèutica en Diabetis de la Societat Espanyola de Diabetis (SED); posa a disposició dels socis de l’ADC la seva experiència en matèria sociosanitària relacionada amb la diabetis, oferint descomptes de fins a un 20% en els seus honoraris. A més, col·labores amb la consecució dels objectius d’Addeisa, en el seu treball per la normalització social de la diabetis.

Per accedir a l’Assessoria Jurídica has d’indicar que ets soci de l’Associació de Diabetis Catalunya (ADC) en aquest enllaç.

Els assumptes que més requereixen d’ajuda professional especialitzada són:
• Problemes d’índole laboral.
• Discriminació laboral per diabetis en l’accés al treball i a la feina mateix.
• Accés a determinades places en l’Administració Pública. Clàusules d’exclusió mèdica discriminatòries.
• Sol·licitud i/o desestimació de la prestació per cura de fill menor amb diabetis mellitus tipus 1.
• Pensions d’incapacitat laboral.
• Normativa sobre permís de conducció.
• Escolarització normalitzada i inclusiva.
• Accés a un tractament mèdic individualitzat.

*L’Associació de Diabetis de Catalunya posa a disposició del seus usuaris informació d’interès general amb interessants descomptes pels associats que pertanyen a prestadors de serveis i béns i que poden resultar útils. En cap cas l’associació es fa responsable dels danys i perjudicis ocasionats per la contractació d’aquests serveis o per les  compres d’aquests béns o productes sent l’empresa oferidora/comercialitzadora la responsable.