Avantatges per ser socis de l’ADC

Si ets soci de l’ADC podràs gaudir d’una sèrie d’avantatges en serveis i productes.*

 

Assegurança de Salut per a PERSONES AMB DIABETIS

Atlàntida ofereix la primera Assegurança Mèdica COMPLETA Familiar especialment pensada per a persones amb diabetis ja diagnosticada: tant per a persones amb diabetis tipus 1 com amb diabetis tipus 2.

Aquesta pòlissa familiar facilita tenir accés a tot el quadre mèdic d’Atlàntida (en cas de viure a Catalunya) i de HNA (per a la resta d’Espanya).

Promoció pels socis de l’ADC: 20€ per utilitzar en compres a Amazon, per a cada pòlissa familiar contractada.

 

 

Assegurança de Viatge per a PERSONES AMB DIABETIS

ERV SELECT ofereix una Assegurança de Viatges exclusiva per a persones amb diabetis, perquè res posi límits a viatjar.

 

Aquesta assegurança inclou prestacions específiques per a les persones amb diabetis:

 1. En cas d’urgència vital com a conseqüència d’una complicació imprevisible d’una malaltia crònica o preexistent.
 2. En cas de robatori del kit mèdic de la persona amb diabetis, la companyia tornarà el cost de la visita mèdica perquè es recepti la medicació, i el total de la medicació.

Promoció pels socis de l’ADC: Porta insulina isotèrmic per pòlissa contractada.

 

Assegurança de Vida per a PERSONES AMB DIABETIS

Barchilon Correduría de Seguroses dedica exclusivament a la defensa i assessorament dels interessos dels seus clients des de 1980. Treballa pel col·lectiu de persones amb diabetis des de fa més de 5 anys.

Gràcies a l’Assegurança de Vida per a persones amb diabetis el teu entorn estarà més segur en els moments més delicats.

Promoció pels socis de l’ADC: 20€ per utilitzar en compres a Amazon, per pòlissa contractada.

 

Assegurança de Decessos per a PERSONES AMB DIABETIS

Des d’Atlàntida i gràcies a la seva Assegurança de Decessos per a persones amb diabetis, es vol donar assistència en els moments més difícils per poder dur a terme els tràmits pertinents en cada cas, a la ciutat de residència de l’assegurat o en qualsevol altra de l’Estat espanyol o de l’estranger.

Promoció pels socis de l’ADC: Porta insulina isotèrmic per pòlissa contractada pel conjunt familiar.

 


L’Associació de Celíacs de Catalunya ofereix als socis de l’ADC un 25% de descompte sobre la quota general de socis que siguin membres d’ambdues entitats.

Més informació.

 


Opticalia Florit presenta una promoció creada pels socis de l’ADC: el programa OPTICALIA PREMIUM. Pel fet de formar part d’aquest selecte grup de clients, podreu accedir a tot un conjunt d’ofertes tant en productes com en serveis exclusius. Dintre del serveis especials s’ofereix:

 • Revisió anual tant de la vista com de l’oïda sense cap cost.
 • Seguiment de la pressió intraocular.
 • Accés als nostres serveis de telemedicina oftàlmica amb estudi de la retina.
 • Manteniment gratuït de les teves ulleres i audiòfons.
 • Finançament a mida de les teves necessitats sense cap cost addicional.
 • Ofertes exclusives.
 • Garantia d’adaptació de les teves ulleres i audiòfons.
 • Garantia de satisfacció.
 • Assegurança davant qualsevol dany que puguin patir les ulleres durant el primer any, cobrint el 70% del cost de la reparació tantes vegades com sigui necessari.

També s’ofereix sense cap cost una retinografia anual per tal de fer un seguiment preventiu de la retina del l’ull, un àrea especialment sensible entre les persones que tenen diabetis. Aquesta prova es farà en un dels 2 centres especialitzats de Barcelona: el del carrer Diputació 262 i el del carrer Muntaner 217.

Tots aquests serveis i promocions els teniu disponibles al centres que trobareu a www.opticaliaflorit.com.

 


Tarannà viatges amb sentit és una agència de viatges formada per un equip de professionals apassionats per crear experiències inoblidables a tots els viatgers que durant 25 anys han posat les seves il·lusions. Ofereixen experiències i vivències úniques amb la màxima seguretat i qualitat i, al costat dels viatgers i oficines receptives, aconseguir arribar a la meta del Turisme Sostenible.

Les seves assegurances de viatges amb AXA cobreixen els 1.000 primers euros per temes crònics, com és la diabetis, si es dona algun cas.

Què ofereixen als socis de l’ADC? 50 euros de descompte per persona adulta en els viatges a mida, de nuvis, i altres per adult, excepte viatges de Trekking (queden exclosos: viatges regulars o a mitja gestionats i creats per altres operadors).

Com procedir? Sol·licita informació sobre el viatge al mail personalitzat: promociones@taranna.com identificant-te com a soci de l’ADC o bé a qualsevol de les persones indicades per producte o destinació del món, que apareixen al web de Tarannà.

 

 


IMO, institut de microcirurgia ocular és un centre oftalmològic que ofereix solució a qualsevol problema ocular a través de l’aplicació experta dels millors tractaments. Per ser soci/sòcia de l’ADC tens un descompte en els seus serveis a partir d’un 10% descompte. Promoció vàlida a partir de l’1 de gener de 2019.

Per a qualsevol consulta sobre els preus et pots dirigir a IMO.

 


Institut de la Màcula, en suport al Dia Mundial de la Diabetis, durant tot el mes de novembre ofereix proves gratuïtes i especialitzades per saber com està la teva visió.

Si ets soci de l’ADC tindràs un accés preferent identificant-te com a membre en demanar la teva cita. Per concertar la revisió només has de trucar al telèfon 93 595. 91. 55.

Aquestes proves tenen com a objectiu detectar problemes de visió associats a aquesta malaltia (retinopatia diabètica o un edema macular diabètic) i inclouen la realització d’una Retinografia i una Tomografia de Coherència Òptica (OCT); proves de precisió més completes que les que es realitzen en les revisions rutinàries i que seran avaluades per retinòlegs altament qualificats.

*A partir del 30 de novembre hi haurà futurs descomptes pels socis de l’ADC.

 


El debut de la diabetis té, sovint, un origen d’estrès psíquic. L’afrontament de la malaltia suposa la transició per un dol difícil i haver de fer front a aprendre a viure d’una manera diferent. L’impacte emocional que això suposa sovint requereix d’ajuda professional, que acompanyi i converteixi la crisis en oportunitat pel canvi i l’enfortiment de la persona.

Psiquia i l’ADC col·laborem per tal de poder atendre aquesta demanda psicològica a un bon preu reduït, posant a l’abast dels socis una teràpia psicològica de qualitat. Perquè, des de Psiquia i l’ADC considerem que la salut mental es un dret.


Agrupació Assurances du Crédit MutuelAccesmedic és una assegurança de salut que ofereix assistència mèdica ambulatòria d’alta qualitat que inclou tots els serveis mèdics, especialistes i mitjans de diagnòstic convencional, ara també per a persones amb diabetis.

Promoció pels socis un mes gratuït en pòlisses d’un assegurat; dos mesos gratis per dos assegurats; i fins a tres mesos gratis per a tres o més assegurats (vàlida fins el 31 de gener de 2019). Més informació:

 

 

 

 

 

*L’Associació de Diabetis de Catalunya posa a disposició del seus usuaris informació d’interès general amb interessants descomptes pels associats que pertanyen a prestadors de serveis i béns i que poden resultar útils. En cap cas l’associació es fa responsable dels danys i perjudicis ocasionats per la contractació d’aquests serveis o per les  compres d’aquests béns o productes sent l’empresa oferidora/comercialitzadora la responsable.