Col·laboració amb les colònies de l’ADC

23 de Febrer de 2018 / Comentaris tancats a Col·laboració amb les colònies de l’ADC

Activitats

Us presentem el projecte col·laboració per part de l’ADC amb ChroMe, amb la seva carta de presentació. En la qual us animem a participar donat que es per benefici de la nostra Associació.

Som un grup d’estudiants de doctorat que acollirà una varietat de xerrades científiques i ponents d’arreu de la UE per a un esdeveniment de sensibilització pública sobre la diabetis i recaptar fons per als campaments d’estiu de nens de diabetis de l’Associació de Diabetis de Catalunya (ADC).  

Aquests camps ofereixen activitats lúdiques típiques, així com educació sobre diabetis i viure amb la malaltia. Pretén millorar l’acceptació de la malaltia entre els nens i les seves famílies.  

Els campaments d’estiu: Promoure l’autoestima i l’autonomia, construeix el treball en equip i la solidaritat amb els companys de classe Desenvolupar habilitats de per vida al llarg de la gestió de situacions conflictives causades per la diabetis (hipoglucèmia, cetonuria, …)

Reforçar la importància d’augmentar els coneixements i habilitats per millorar el control de la diabetis. Destaca els efectes positius de l’exercici físic habitual sobre el control metabòlic, així com els riscos d’una activitat mal programada.