contactar 
ADC - Associació de Diabètics de Catalunya
menú
Dia mundial de la Diabetis 2015
28 de gener de 2016


Des del 1991, tots els 14 de novembre es celebra el Dia Mundial de la Diabetis declarat per la Federació Internacional de Diabetis (IDF) i la Organització Mundial de la Salut (OMS) i implantat davant el preocupant augment en la incidència de diabetis arreu del món.

Durant el Dia Mundial de la Diabetis s’ha utilitzat el cercle blau per simbolitzar la diabetis i fer reso per les xarxes junt amb el lema “Actua avui per canviar el demà. Segueix una alimentació saludable”, promovent així un estil de vida més saludable per a la prevenció i tractament de la diabetis.

Aquest any, des de les diferents delegacions de l’Associació de Diabètics de Catalunya, s’han organitzar diverses activitats al llarg de tot el territori Català amb el propòsit de conscienciar, sensibilitzar i donar a conèixer la diabetis: causes, símptomes, tractament i complicacions associades. S’ha repartit el Findrisc, un qüestionari per predir el risc de diabetis tipus 2 (DM2).

El dia 13 de novembre a les 19.00h es va donar pas als actes del Dia Mundial amb la il·luminació en blau de l’Ajuntament de Barcelona. Algunes de les activitats que s’han dut a terme durant el Dia Mundial de la Diabetis han estat encontres informatius públics, controls de glicèmia, xerrades, campanyes de cartells i fulletons, cercles blaus, activitats esportives i culturals, marxes, carreres, etc.

Premeu l’enllaç per veure les fotos del DMD 2015.

versión en españolCrèdits