Actualment estem en un canvi de paradigma molt important gràcies a l'ús de les noves tecnologies aplicades a gestió de la diabetis.
En aquest apartat trobareu informació de diferents app, materials i sistemes que faciliten i milloren el control de la diabetis com són puntxadors de nova generació, les bombes o els sistemes de medició en líquid intersticial. Per altre banda volem fer referència a moviments molt important com són el projecte NightScout.
 

QUÈ ÉS NIGHTSCOUT PROJECT?
És una iniciativa de DIY (Do it yourself) desenvolupada pels mateixos pacients. El seu principal objectiu és que qualsevol usuari d’un mesurador continu o mesurador flash de glucosa pugui enviar aquestes dades al núvol amb la finalitat que, tant ells com qualsevol persona del seu entorn, pugui controlar els seus nivells de glucosa de manera remota des de qualsevol dispositiu connectat a internet.
Aquest projecte segueix millorant i s’actualitzen contínuament gràcies a les aportacions que de manera desinteressada comparteixen a la seva pàgina web NIGHTSCOUT PROJECT on podràs trobar tota la informació sobre aquest tema. També pots localitzar-los a través del seu facebook: Nightscout Espanya.

Punxador indolor Genteel