FESTA ESPORTIVA I SOLIDARIA A LLEIDA PER L’ADC

June 1, 2018 / Comments (0)

Uncategorized

L’Associació SET11 esports, té com a eix principal promoure l’esport, sigui escolar o federat. Organitzem i participem en tornejos esportius, al territori català i fora d’ell.

El seu objectiu és que, per mitjà d’activitats esportives, els nostres participants i les seves famílies, escoltin, vegin o visquin realitats socials de d’altres entitats diferents, i amb la venda de samarretes solidàries, volen col·laborar econòmicament a subvencionar activitats que organitzem des de l’ADC.

Enguany, centraran els seus esforços en l’ADC, per fer arribar a més gent la tasca que realitzem i a la vegada, ajudar-nos econòmicament a fer possible que les famílies dels nens i nenes de la nostra entitat, vegin reduïts els imports  per poder assistir de colònies d’estiu.

La presentació de la FESTA ESPORTIVA I SOCIALtindrà lloc a la discoteca BILOBA de Lleida el 2 de Juny de 2018 a les 20.30 h, per a  tots els tècnics, jugadors, familiars, amics i membres de l’ADC …, que participaran en les activitats de SET11 esports.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *