El Col·lectiu ChroMe Recull finançament per l’ADC

14 de març de 2018 / Comments (0)

Uncategorized

Benvolguts socis i sòcies de l’ADC,

El projecte act4health ha organitzat un projecte de finançament per ajudar al manteniment de les colònies i campaments de l’ADC. Ells són un grup d’estudiants de doctorat  implicat en la recerca de la malaltia i organitzen activitats de suport arreu del món.

Podeu fer el vostre donatiu AQUÍ

“Camina per la diabetis”. És amb aquest motiu, que la segona edició del Cicle de Rutes de Reus es destina a conscienciar la població i recollir fons a favor de la lluita contra la diabetis. La caminada tindrà lloc el proper 8 d’abril i la sortida està prevista a les 9h des de Mas Iglesias, amb un recorregut total de 13 quilòmetres. Un cop finalitzi la caminada, l’organització retornarà els participants amb bus a aquest punt de Reus des de la meta de la Pineda.

Hora: 9h
Lloc: Mas Iglesias
Recorregut: 13km (tornada en autobús)
Inscripció: gratuïta aquí

Posteriorment a les 11.30h ens trobarem a l’Hospital Universitari Sant Joan de Reus per Parlem sobre Diabetis un acte organitzat per act4health amb ponències del Professor Ramon Gomis, Dr Josep Jiménez Chillarón entre d’altres  i per la posterior entrega de la recaptació a l’Associació per part de ChroMe.

Hora: 11.30h
Lloc: Hospital Sant Joan de Reus

 

US HI ESPEREM!

 

 Projecte ChorMe         Reus Esport        Inscripcions
Consulta la RUTA        Fes un donatiu

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *