Gaudeix del Barça Lassa de futbol sala amb l’ADC

6 de Novembre de 2018 / Comentaris tancats a Gaudeix del Barça Lassa de futbol sala amb l’ADC

Activitats

L’ADC et convida al Palau Blaugrana per gaudir d’una jornada de futbol sala amb motiu de la celebració de la UEFA Champions League de Futsal del proper diumenge 18 de novembre.

Si ets soci/sòcia, podràs assistir al partit del Barça Lassa – Ugra Yugork a partir de les 13:15h.* Per fer-ho, has de ser soci/sòcia de l’ADC i inscriure’t  a través del següent enllaç fins el 9 de novembre al matí.

  • Inscripció prèvia (fins el 9 de novembre)
  • Dia: diumenge 18 de novembre
  • HoraBarça Lassa – Ugra Yugork 13:15h | Record Bielsko-Biala – KMF Ekonomac Kragujevac 11h
  • Lloc: Palau Blaugrana. Avinguda de Joan XXIII, s/n, 08028 Barcelona

Cada persona sòcia podrà anar acompanyada de dues persones i per tal de fer la inscripció s’hauran d’incloure també les dades personals del/s acompanyant/s.

L’entrada també servirà per veure el partit Record Bielsko-Biala – KMF Ekonomac Kragujevac el mateix diumenge 18 de novembre a partir de les 11h al Palau Blaugrana. Es a dir, una mateixa entrada servirà per veure els dos partits, en cas que es vulgui.

Les entrades es recolliran a la porta 0 (zero) del Palau Blaugrana el mateix dia del partit per veure un o els dos enfrontaments.

* La FUNDACIÓ BARÇA lliura el material (inclòs entrades o invitacions) descrit a la present comunicació en concepte de donació. El/la receptor/a del mateix es compromet a fer esment de la condició de donant de la FUNDACIO BARÇA en qualsevol actiu de comunicació i difusió propi o aliè, en el que es faci esment del material donat, així com a fer un ús legal i ètic del mateix, destinant-lo única i exclusivament a finalitats solidàries i/o humanitàries, amb sotmetiment exprés i absolut a les normes del dret nacional i internacional vigents en cada moment que regulen la matèria, sent responsable del seu compliment i de les conseqüències del seu incompliment, eximint en aquest últim cas a la FUNDACIO BARÇA de qualsevol tipus de responsabilitat. Per l’anterior, està prohibida la venda, donació onerosa i donació remuneratòria d’aquest material.