Neix el Diabet-roll: el porta-entrepans solidari per lluita contra la Diabetis infantil

16 de Gener de 2019 / Comentaris tancats a Neix el Diabet-roll: el porta-entrepans solidari per lluita contra la Diabetis infantil

Actualitat

La Gina és una nena de 5 anys, en fa 3 li van diagnosticar Diabetis T1. Des de llavors la seva vida i la de la seva família ha fet un canvi radical. La Sílvia, la seva mare, amb el suport de l’ADC Anoia (Associació de Diabetis de Catalunya) ha engegat una campanya per recaptar fons pel CIDI, el Centre per a la Innovació per la Diabetis Infantil de l’Hospital de Sant Joan de Déu. Així ha nascut el Diabet-roll; un porta-entrepans confeccionat a mà per la mare de la Gina que s’ofereix a canvi d’un donatiu de 10€.

El passat mes d’octubre, gràcies al conjunt de persones que van participar en la primera campanya de donatius es van poder recollir 1700€ que es van entregar a l’Hospital de Sant Joan de Déu.

Després d’aquesta primera campanya el Diabet-roll vol arribar a més cases, per això tothom qui vulgui participar pot demanar el seu a través de correu electrònic: diabetroll@gmail.com també podeu seguir la iniciativa a Facebook, Twitter i Instagram.