L’ADC posa a disposició dels centres educatius material i formació en diabetis per a infants i personal docent. Per tal d’accedir a aquest servei cal omplir el següent formulari i enviar-lo a través de correu electrònic a adcbarcelona@adc.cat. Els serveis de formació a l’escola són gratuïts per l’alumnat que sigui soci de l’ADC. Pels que no ho siguin, el cost és de 80€:

Formulari

A continuació s’adjunta un protocol d’actuació en cas d’hipoglucèmia i hiperglucèmia.

 

Descarregar

 

Es recomana plastificar aquest document i posteriorment escriure les dades a emplenar (les quals són diferents en cada persona, i els ha de pautar el seu endocrí/na o el seu educador/a en diabetis). Recomanem escriure’ls amb rotulador permanent, ja que així es poden actualitzar quan es facin modificacions.

Cal recordar que la diabetis és una malaltia en què els paràmetres o les necessitats insulíniques varien contínuament, encara que no significa que es tingui millor o pitjor control de la diabetis.


El Departament d’Ensenyament de la Generalitat posa a disposició dels centres educatius altres materials sobre diabetis que poden ser d’interès: