Revisa la teva vista amb un diagnòstic gratuït

5 de novembre de 2018 / Comments (2)

Dia Mundial de la Diabetis

En suport al Dia Mundial de la Diabetis, l’Institut de la Màcula, centre oftalmològic de referència a nivell internacional ubicat a Barcelona, durant tot el mes de novembre ofereix proves gratuïtes i especialitzades per saber com està la teva visió.

Si ets soci de l’ADC tindràs un accés preferent identificant-te com a membre en demanar la teva cita. Per concertar la revisió només has de trucar al telèfon 93 595. 91. 55.

Aquestes proves tenen com a objectiu detectar problemes de visió associats a aquesta malaltia (retinopatia diabètica o un edema macular diabètic) i inclouen la realització d’una Retinografia i una Tomografia de Coherència Òptica (OCT); proves de precisió més completes que les que es realitzen en les revisions rutinàries i que seran avaluades per retinòlegs altament qualificats.

2 Responses to :
Revisa la teva vista amb un diagnòstic gratuït

 1. Gerard ha dit:

  Teniu el telèfon equivocat

  1. admin ha dit:

   Bon dia. Es refereix al telèfon per contactar amb l’Institut de la Màcula? Hem comprovat que aquest és el telèfon que ens han facilitat de l’Institut, però si ens confirma que està equivocat els hi comunicarem.
   Gràcies

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *