El 9 de gener del 1993, a Manresa es va celebrar la 1era Assemblea General Constituent i d’aquesta va néixer el Consell Directiu format per un representat de cada delegació i la Junta Executiva.

El dia 1 d’abril del 2017 es va celebrar una assemblea extraordinaria on els socis van escollir els seus actuals representants:

 

President: Francesc Fernández Barqué, diplomat en Relacions Laborals i amb diabetis des dels 7 anys. Té una llarga trajectoria dins da organització com a coordinador de la delegació de Lleida.

Vicepresident: Rubèn Celada Pérez, pare de l’Avril, una nena de 12 anys amb diabetis des dels 9. Llicenciat en Enginyeria Informàtica i membre de la delegació de Sabadell.

Secretaria: Maria Tatché, pacient amb DM1, Llicenciada en Dret i membre de la delegació de Sabadell.

Tresorera: Ana Castillo González, mare del Jordi de 7 anys, amb diabetis des dels 4, Diplomada en  Ciències Epresarials i coordinadora de la delegació de Tarragona.

Vocal: Sònia Miró, Diplomada d’infermeria i màster en gestió del coneixement, representant de famílies.

Vocal: Anna Cardos Rovira, amb diabetis des dels 14 anys, Coordinadora de la delegació de les Comarques Gironines.

Vocal: Enric Aparicio Aparicio, Coordinador de la delegació de Terrassa i membre fundador més antic de l’adc provinent de l’antiga Associació Diabetis Catalonia, amb diabetis des de jove, ens aporta tota la seva experiència de més de 41 anys dins l’entitat.