X JORNADA DE FORMACIÓ: LA DIABETIS EN L’ÀMBIT ESCOLAR, CURS 2018/2019 LLEIDA

19 d'octubre de 2018 / Comments (0)

Uncategorized

Aquest divendres 19 d’octubre de 2018 s’han celebrat les X Jornades de Diabetis i Escola, organitzada per l’Associació de Diabetis de Catalunya, Delegació Lleida conjuntament amb els Serveis Territorials a Lleida del Departament d’Ensenyament i l’Hospital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida.

Des del Departament d’Ensenyament es considera de gran importància dotar el professorat d’estratègies per atendre adequadament nens amb condició de diabetis en els centres escolars, aquesta activitat es realitza en coordinació amb els professionals de pediatria de l’hospital universitari arnau de Vilanova de lleida i l’Associació de Diabetis de Catalunya – Delegació de Lleida.

La jornada ha estat inaugurada pel Sr. Francecs Blan cap de programes i serveis educatius del deparetament d’Ensenyament, el Dr Eduard Solé cap de pediatria, Dra. Toñy Castillo directora de l’Aula Hospitalària Dr. Antoni Cambrodí de HUAVLl, i el Sr. Francesc Fernandez Barqué President de l’Associació de Diabetis de Catalunya.

La jornada ha tingut com a objectiu donar una visió global de la condició del nen o nena amb diabetis, aixi com els Estratègies d’actuació enfront dels Possibles casos de debut als centres educatius i, alhora, pautes per un bon seguiment, gestió i control de la patologia, amb la participació de 50 professionals.

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *