Xerrada Sabadell: “Marxa Nòrdica”

9 de gener de 2018 / Comments (0)

Uncategorized

Benvolugts i benvolgudes,

A continuació tenim el plaer de informar-vos sobre la pròxima xerrada de la delegació de Sabadell el proper dia 24 de Gener a les 19h (Casal Pere Quart – Rambla, 69 – SABADELL)

LA MARXA NÒRDICA (CLIC AQUÍ)

“Un exercici fácil de practicar, divertit i assequible per a tothom”

Que l’exercici físic és un element fonamental per a la nostra salut és avui indiscutible però sovint ens preguntem, quin exercici puc fer JO que contrebueixi a la meva salut i que alhora sigui divertit ?

En aquesta sessió informativa veurem com la Marxa Nòrdica és l’exercici ideal i a l’abast per a nosaltres que patim algún tipus de patología i com aquest exercici ajuda a la nostra recuperació i benestar.

Coneixerem les seves característiques i també podrem comprobar com aquesta activitat està essent clau en la recuperació dels propis ponents amb patologies diverses. Per això tindrem un col.loqui en el que podrem formular tot tipus de preguntes i conèixer de primera mà les experiències i beneficis obtinguts.

La presentació anirà a càrrec de Xavier Puig que és instructor de Marxa Nòrdica per FENWA i per INWA i col.laborador del Club de Marxa Nòrdica SQV Nordic Walks.

Us hi esperem a tots i a totes!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *