Carregant Esdeveniments

« Totes les activitats

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

👁️ Protegint la Teva Visió: Una Perspectiva Avançada sobre la Retinopatia Diabètica 💙

15 novembre, 2023 16:30 - 17:30 CET

Compartir aquest contingut ↓

Xerrada presentada pel doctor Mousavi, especialista en retina, que tindrà com a focus principal la retinopatia diabètica, una complicació ocular associada a la diabetis.

Què et trobaràs si vens?

  1. Introducció a la Retinopatia Diabètica: La xerrada començarà amb una introducció sobre què és la retinopatia diabètica. El doctor Mousavi explicarà les causes, els símptomes i els riscos associats a aquesta afecció ocular.
  2. Factors de Risc: S’abordaran els factors de risc de la retinopatia diabètica, com ara el control inadequat de la diabetis, la hipertensió arterial i altres factors de salut.
  3. Detecció Prèvia: Es parlarà sobre la importància de la detecció prèvia i com les persones amb diabetis poden monitorar la salut dels seus ulls.
  4. Tècniques Avançades de Tractament: El doctor Mousavi pot discutir les darreres tècniques i avenços en el tractament de la retinopatia diabètica, incloent-hi tractaments amb làser, injeccions intravítries i altres opcions terapèutiques.
  5. Prevenció i Cures de Seguiment: El públic pot esperar rebre consells sobre com prevenir la retinopatia diabètica i com fer un seguiment adequat si ja se n’ha estat diagnosticat.

Aquesta xerrada oferirà als assistents una oportunitat valiosa per aprendre més sobre la retinopatia diabètica i com protegir la seva visió en cas de diabetis. També pot ser una oportunitat per connectar amb professionals de la salut ocular i obtenir respostes a les seves preguntes.

 

📍 A on?  Cambra de Comerç de Terrassa
(Carrer de Blasco de Garay, 29)

🗓️ Data: Dimecres 15 de novembre

🕖 Hora: a les 16.30 hores.

🗣️ Organitzat per: COQT (Centre ocular quirúrgic) & ADC Terrassa.

Activitat oberta a tothom.

 

Inscripció

 

Si ja t’has registrat i no pots venir a aquesta activitat, avisa’ns per deixar la teva plaça lliure a adcterrassa@adc.cat. Gràcies!

ADC Sabadell

Mostra els detalls

Data:
15 novembre, 2023
Hora:
16:30 - 17:30
Categories d'Esdeveniment:
,

Organitzador

ADC Terrassa
Telèfon:
93 780 29 55
Correu electrònic:
adcterrassa@adc.cat