Carregant Esdeveniments

« Totes les activitats

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Challenge: el repte dels “UNS”

7 juny, 2020

Challenge: resptes dels uns

Compartir aquest contingut ↓

Challenge per un bon control de la diabetis! Suma’t!

Per què aquest repte dels UNS (111)?

Avui dia, ens movem amb objectius numèrics, i més si convivim amb la diabetis, per aquest motiu l’Associació de Diabetis de Catalunya us animem a realitzar el repte dels “UNS”, no només els uns fent referència al 111, sinó també els uns amb els altres.

L’objectiu dels UNS

Molts dels objectius que ens marquem van directament relacionats amb un valor numèric, per exemple, una bona nota és un 10. En el cas de conviure amb la diabetis és molt bo fixar un objectiu en el control de la glucosa al voltant del 111, aquest 111 el mesurem en mil·ligrams – decilitre (mg/dl). Aquest valor numèric és un benefici directe tant a la nostra salut física com mental, i tant a nivell personal com grupal.

El com dels UNS

Com sabem que la glucosa és una xifra que fluctua al llarg del dia, com podem aconseguir el repte dels UNS?

Suma’t al repte!

Repte dels uns

És ben sabut que l’activitat física és un pilar fonamental de la diabetis, per augmentar el benestar i reduir l’estrès, un benefici tant individual com col·lectiu.

Us animem a compartir les vostres imatges amb els vostres UNS amb tota la comunitat mentre els estigueu fent!! Quin és el primer repte que fareu?!

#repteuns #repte111 #reto111

Voleu un diploma acreditatiu del repte? Feu la vostra aportació voluntària donant el vostre Nom i Cognoms i correu electrònic i us l’enviarem!

Mostra els detalls

Data:
7 juny, 2020

Organitzador

ADC
Telèfon:
93 451 34 06
Correu electrònic:
adc@adc.cat