Carregant Esdeveniments

« Totes les activitats

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Concurs “Que faràs aquest estiu?”

25 juny, 2021 - 20 juliol, 2021

Concurs-estiu-2021

Compartir aquest contingut ↓

Participa amb els teus comentaris. Els plans més originals optaran a premi!
L’estiu és aquell moment de l’any on es fan vacances i la calor i les ganes de desconnexió laboral o la d’estudis comencen a fer acte de presència.
Aquesta estació té els dies més llargs, et retrobes amb antigues amistats, es fan vermuts a les terrasses…

Anima’t a participar en aquesta activitat anotant què tens pensat fer a les teves vacances i així de pas, ajudar als indecisos.

Aquest any es respira més llibertat, que tens pensat?

Tens temps fins el 20 de juliol.

Requisits i procediment:

-És una participació oberta a tothom.
-Els comentaris s’han de presentar fent clic en aquest botó:

Participar

Premis:

L’ADC donarà a conèixer els 4 guanyadors a partir del 25 de juliol.
Es contactarà amb el guanyador/ la guanyadora via email comentant com es realitzarà el lliurament del premi:

  • Infantil: llibre original de Crea i escriu el·laborat per Galera, producte oficial del FC Barcelona amb més de 50 adhesius i làmines per dibuixar.
  • Adult: cartera Frío Duo per mantenir freds els medicaments sensibles a la temperatura.

Jurat:

El jurat està compost per un màxim de 5 persones sòcies voluntàries (que no participen en el concurs).

*Normativa:
-L’ADC es reserva el dret de proclamar el concurs desert en funció de com puguin ser la qualitat dels textos o per ser inadequats per motiu de gènere, discriminació o d’altres que puguin ferir la sensibilitat del lector/ la lectora.
-Participar en aquest concurs pressuposa l’autorització per part de l’autor/a de que ADC publiqui el comentari de manera anònima a les seves xarxes socials o altre mitjà.
-Ser guanyador/a en aquest concurs pressuposa l’autorització per part de l’autor/a guanyador/a de publicar a les xarxes socials i al web de l’ADC la notícia i el comentari.
Cessió dels drets:
L’acceptació del premi pressuposa la cessió gratuïta a favor de l’ADC del dret de reproducció per part de l’autor/a del comentari presentat; drets dels que farà ús l’ADC d’acord amb la normativa vigent en matèria de drets d’autor i protecció de dades. L’enviament del comentari pressuposa el consentiment de dades i el permís de publicació del comentari (si fos el cas).
Protecció de dades:
De conformitat amb el que disposa la Llei Orgànica de Protecció de Dades i Garantia de Drets Digitals, l’informem que les seves dades formen part d’un fitxer responsabilitat de l’Associació de Diabetis de Catalunya XXI sent tractades amb la finalitat de donar servei al concurs de “Què faràs aquest estiu” en el que vostè participarà enviant els comentaris.
Així mateix, li comuniquem que pot exercitar en el seu cas la baixa de la inscripció dirigint-se a l’Associació de Diabetis de Catalunya a la següent direcció: C/ Consell de Cent, 143, 1º, 3ª, 08015, Barcelona.

Mostra els detalls

Inici:
25 juny, 2021
Finalització:
20 juliol, 2021

Recinte

Online

Organitzador

ADC
Telèfon:
93 451 34 06
Correu electrònic:
adc@adc.cat