Compartir aquest contingut ↓

L’ADC ofereix ajuts per l’assessorament en nutrició i dietètica

El Col·legi de Dietistes-Nutricionistes de Catalunya (CoDiNuCat) ha posat en marxa, un any més, un marc de col·laboració amb diferents entitats, entre elles l’Associació de Diabetis de Catalunya. Tot amb l’objectiu de crear sinergies que permetin actuar conjuntament en l’organització i promoció d’activitats que puguin millorar la qualitat de vida dels grups més vulnerables de la població que necessitin atenció en qüestions referents a la nutrició. Un d’aquests projectes és Això s’ho val!

Des de l’ADC disposem d’un número limitat de vals, que caduquen el 31 de desembre de 2022. Tenen dret a apuntar-se i rebre la prestació Això s’ho val! tots aquells socis i aquelles sòcies que es troben amb unes retribucions o ingressos inferiors a 10.000 euros anuals bruts i que requereixin atenció nutricional.*Això s'ho val! Ajuts en nutrició i dietètica

Per optar a aquest ajut cal posar-se en contacte amb l’ADC a través del correu electrònic adcbarcelona@adc.cat, indicant el tema Això s’ho val!, o al telèfon 93 451 34 06. En rebre la petició, la persona de l’ADC encarregada de gestionar aquest projecte determinarà la idoneïtat de concedir el val i posteriorment posarà en contacte el pacient i el nutricionista.

Cal tenir en compte que el pacient ha de realitzar dues visites amb el nutricionista com a mínim per tal que el tractament tingui un seguiment satisfactori i sis, com a màxim. Malgrat això, en cas de ser necessari augmentar aquest nombre de visites establert, ha de ser el dietista-nutricionista que faci arribar la justificació corresponent.

*Cal aportar una fotocòpia de la nòmina o justificant d’atur.