Compartir aquest contingut ↓

Des de l’ADC volem una estada segura per als nostres hostes i en tot moment seguirem els protocols emesos pels organismes oficials de salut, en relació a la prevenció de la propagació de la malaltia.

Per tant, les mesures que prenguem, si es produeix un brot d’alguna malaltia, i l’abast d’aquestes dependran dels comunicats oficials que emetin l’Organització Mundial de la Salut i les autoritats locals.

Així mateix, a nivell preventiu, abans de les colònies, l’ADC passarà un qüestionari i es prendrà la temperatura als infants tan bon punt arribin (si algú supera la temperatura corporal i té antecedents de possible contagi l’associació es reserva el dret d’admissió, prevalent sempre la seguretat del grup).

Respecte de la nostra política de cancel·lació publicada al web, tal i com diu el punt F estarà subjecte o no a reemborsament depenent de si hi ha un comunicat oficial d’obligatorietat de confinament i depenent de la data de la seva emissió “ F-Epidèmies que afectin sobtadament a una regió o a un grup de persones. Queden excloses les malalties que ja estan associades amb una zona determinada. Les mesures que prenguem si es produeix un brot d’alguna malaltia i l’abast d’aquestes dependran dels comunicats oficials que emetin l’Organització Mundial de la Salut i les autoritats locals.”