Compartir aquest contingut ↓

Teniu un plat saludable predilecte que us agradaria compartir? Us animen a participar en aquest concurs de receptes!

Noia cuinant​Poden participar totes les persones sense distinció que siguin socis/es de l’ADC.

Hi ha dues categories: rebosteria i/o plat principal.

Els participants hauran de presentar en un document Word la recepta de cuina posant el nom, els ingredients i les quantitats, i el pas a pas de la recepta adjuntant apart fotografies o un vídeo, si s’escau. S’ha de posar obligatòriament el càlcul dels carbohidrats.

Les receptes caldrà presentar-les al correu adc@adc.cat abans del 17 de juliol de 2020.

Premis:

L’ADC donarà a conèixer els cinc premiats a partir del 22 de juliol i es publicaran les seves receptes, incloses les dues categories.Concurs de cuina ADC

El premi serà un llibre de receptes saludables.

Es contactarà amb el guanyador/ la guanyadora via email comentant com es realitzarà el lliurament del premi.

Nombre de possibles guanyadores: 3 persones.

Cessió dels drets:

L’acceptació del premi pressuposa la cessió gratuïta a favor de l’ADC del dret de reproducció per part de l’autor/a de les receptes presentades; drets dels que farà ús l’ADC d’acord amb la normativa vigent en matèria de drets d’autor i protecció de dades. L’enviament de la recepta pressuposa el consentiment de dades i el permís de publicació de la recepta (si fos el cas).

Jurat:

El jurat està compost per un màxim de 5 persones sòcies voluntàries (que no participen en el concurs).

Protecció de dades:

De conformitat amb el que disposa la Llei Orgànica de Protecció de Dades i Garantia de Drets Digitals, l’informem que les seves dades formen part d’un fitxer responsabilitat de l’Associació de Diabètics de Catalunya sent tractades amb la finalitat de donar servei al concurs de Receptes de cuina d’estiu de l’ADC en el que vostè participarà enviant les receptes.

Així mateix, li comuniquem que pot exercitar en el seu cas la baixa de la inscripció al concurs dirigint-se a l’Associació de Diabètics de Catalunya a la següent direcció: C/ Consell De Cent, 143, 1º, 3ª, 08015, Barcelona.