Compartir aquest contingut ↓

En motiu de la diada de Sant Jordi, l’Associació de Diabetis de Catalunya obre un concurs per premiar els millors punts de llibre

 

concurs sant jordi 2022 adc

Un punt de llibre és un paper llis o cartolina que s’utilitza per marcar la pàgina per reprendre la lectura. És habitual que als punts se’ls afegeixi un dibuix o un missatge creatiu relacionat amb la lectura, l’escriptura o l’art.
Si bé existeixen punts de llibre des de fa segles, no va ser fins a l’Edat Mitjana que van aparèixer els punts tal com els coneixem avui en dia, que anaven estretament lligats als primers llibres impresos.
A l’ADC premiarem per aquest 23 d’abril, els millors punts per la seva creativitat, estil o originalitat.
Anima’t a participar enviant-nos una foto del teu punt i com el titules al correu adc@adc.cat!

 

Requisits i procediment:
És una participació oberta a nens/es de 6 a 12 anys, socis/es de l’ADC.
Els punts s’han de presentar via correu a adc@adc.cat abans del 17 d’abril, posant a l’assumpte “Concurs punts llibre Sant Jordi” mitjançant una imatge nítida del punt on aparegui l’autor/a, el correu electrònic, un telèfon de contacte i l’edat.
(Màxim una proposta per persona).

L’ADC es reserva el dret de proclamar el concurs desert en funció de criteris editorials com puguin ser la qualitat dels dibuixos o per ser inadequats per motiu de gènere, discriminació o d’altres que puguin ferir la sensibilitat del lector/ la lectora.

Ser guanyador/a en aquest concurs pressuposa l’autorització per part de l’autor/a guanyador/a i dels seus pares/tutors, de publicar l’obra a les xarxes socials i al web de l’ADC indicant-se a part del punt exposat, el títol de l’obra i el nom i primer cognom de l’autor/a (aquest últim, si es vol).

Premis:
L’ADC donarà a conèixer els tres guanyadors a partir del 20 d’abril i es publicaran els punts guanyadors pel Dia de Sant Jordi.
Es contactarà amb el guanyador/ la guanyadora via email comentant com es realitzarà el lliurament del premi.
Premi: 1er i 2on premi samarretes de l’ADC, 3er: llibre original de Crea i escriu elaborat per Galera, producte oficial del FC Barcelona amb més de 50 adhesius i làmines per dibuixar.
Nombre de possibles guanyadors/es: 3 persones.

Cessió dels drets:
L’acceptació del premi pressuposa la cessió gratuïta a favor de l’ADC del dret de reproducció per part de l’autor/a dels relats presentats; drets dels que farà ús l’ADC d’acord amb la normativa vigent en matèria de drets d’autor i protecció de dades. L’enviament del punt pressuposa el consentiment de dades i el permís de publicació del punt (si fos el cas).
Jurat:
El jurat està compost per un màxim de 4 persones sòcies voluntàries (que no participen en el concurs).
Protecció de dades:
De conformitat amb el que disposa la Llei Orgànica de Protecció de Dades i Garantia de Drets Digitals, l’informem que les seves dades formen part d’un fitxer responsabilitat de l’Associació de Diabetis de Catalunya sent tractades amb la finalitat de donar servei al concurs de Sant Jordi en el que vostè participarà enviant el punt.
Així mateix, li comuniquem que pot exercitar en el seu cas la baixa de la inscripció dirigint-se a l’Associació de Diabetis de Catalunya a la següent direcció: C/ Consell De Cent, 143, 1º, 3ª, 08015, Barcelona.