Compartir aquest contingut ↓

El curs vinent tindrà característiques extraordinàries per les conseqüències del curs anterior i per l’evolució de la pandèmia provocada pel coronavirus que ens anirem trobant.

Des de l’ADC, adjuntem el document que han elaborat el Departament d’Educació i el de Salut sobre la gestió de casos de Covid-19 als centres educatius. El protocol concreta la forma d’actuar per part dels directors, que seran les persones responsables de coordinar i gestionar la situació dins del centre educatiu, i estableix el paper dels diferents actors que participaran al procés, tant per part de l’administració educativa com sanitària.

Des del Departament d’Educació ens comenten que es continua treballant conjuntament amb el Departament de Salut per donar resposta a les necessitats de tot l’alumnat. Tan bon punt tinguem novetats respecte de la tornada a l’escola de mestres i alumnat amb diabetis, ho notificarem mitjançant una nova notícia.

🌟 Coneix el teu Risc per Prevenir la DM2 🌟

🌟 Coneix el teu Risc per Prevenir la DM2 🌟

🌟 Dia Mundial de la Diabetis 2023: "Coneix el teu Risc per Prevenir" 🌟 Avui 14 de novembre, Dia Mundial de la Diabetis, l'ADC ens sumem a difondre un missatge crucial: "Coneix el teu Risc per Prevenir". 💙 La informació és poder, i quan es tracta de la diabetis, la...