Compartir aquest contingut ↓

Desitgem que estigueu bé de salut i que els que heu tingut dubtes hàgiu estat ben atesos durant aquest període de confinament i serveis de teletreball, tot i les difícils circumstàncies que ens està tocant viure a tots/es.

Us agraïm la confiança que seguiu dipositant-nos i ens plau informar-vos que a partir d’ara començarem de forma progressiva a donar servei directe a les oficines disponibles (consultar a sota els nous horaris i/o trucar per telèfon, ja que a moltes delegacions encara no està disponible el servei directe).

Ho farem seguint el següent criteri:

  • Només es podrà demanar cita presencial en aquells processos urgents o que es considerin de necessitat primordial assistir-hi.
  • Per altres casos no urgents, haurem d’esperar que s’acabin les recomanacions de mobilitat reduïda per a tornar a obrir amb normalitat.

A tothom que vulgueu atenció presencial, i per tal de minimitzar els riscos de contagi de la COVID-19, us agrairem primer concertar cita via telefònica o per correu, ja que potser us podem solucionar els dubtes per aquesta via i, si no és així, us donarem hora de visita concertada (preguem puntualitat a fi i efecte de fer coincidir el mínim de persones a la sala d’espera i venir amb la mascareta posada).

El mateix succeeix amb la botiga i la venta de material diabetològic, on les comandes s’agafaran o per telèfon o per correu i, posteriorment, es realitzarà la comanda/paquet per tal que el pugueu passar a buscar a l’hora concertada per l’ADC, per recollir i pagar.

Els serveis de nutricionista i psicòleg estan disponibles on-line.

A través de la web i per correu electrònic us continuarem informant sobre el restabliment dels serveis arreu de Catalunya.

Com sempre, restem a la vostra disposició per a qualsevol consulta.

HORARIS COVID-19 FASES 1-2-3

  • Sabadell durant el mes de juliol, dijous de 9 a 13 h (només s’atendrà presencialment amb cita prèvia). El mes d’agost tancat.
  • Barcelona teletreballant i presencialment amb cita prèvia a partir de juny, de dilluns a dijous de 10 a 13 h i dimecres de 15.30 a 19.30 h.Via telefònica: de dilluns a dijous de 10 a 13 h al 93 451 34 06 i de 15.30 a 19.30 al 686 32 75 63.
  • Lleida comença el 25 de maig, dilluns, dimecres i divendres de 9 a 13 h.
  • Girona a partir de l’1 de juny, dilluns i dimarts presencialment de 9 a 13 h. Dimecres presencialment de 16 a 19 h. Dijous teletreballant de 16 a 19 h i divendres de 9 a 13 h.
  • Terrassa amb horari habitual: dimarts de 17 a 19:30 h i dijous de 10 a 12:30 h.
  • L’Hospitalet (encara teletreballant, pendents d’obertura de l’hotel d’entitats).
  • Tarragona (teletreballant).

Per a més informació d’altres delegacions preguem que envieu un correu a adc@adc.cat o a la respectiva delegació.

Així mateix, adjuntem en aquest comunicat el protocol de seguretat que utilitzem per a una atenció protegida.