Compartir aquest contingut ↓

El Ministeri de Salut informa de l’estat actual de vacunació contra la COVID-19

En referència a la situació de vacunació COVID-19 a les persones amb diabetis, el Ministeri de Sanitat no pot confirmar quan es començaran a vacunar. Això, degut a la informació de què disposa actualment i al nombre de dosis tan limitat que s’estan distribuint.

Segons ha publicat el Ministeri, l’estratègia per adjudicar la vacuna es decideix en funció del nombre de dosis disponibles i el major risc dels grups de població. En tot cas, s’espera poder augmentar el nombre de dosis al més aviat possible i, d’aquesta manera, poder vacunar els grups de població vulnerables. També comprèn que les persones amb malalties cròniques tenen un alt risc de patir complicacions en relació al coronavirus.

El Ministeri recorda que l’edat és el factor que més influeix en el desenvolupament de malaltia greu per COVID-19 i en la mortalitat. Malgrat això, el protocol de vacunació va canviant en funció de les vacunes autoritzades, i les seves característiques, i del nombre de dosis disponible.

La informació relativa a l’estratègia de vacunació contra la COVID-19 es pot consultar a:

Vacuna contra la COVID-19 persones amb diabetisAl nostre apartat de notícies pots recuperar altres informacions referent al coronavirus i les persones amb diabetis.