VOLUNTARIAT

Vull fer voluntariat

L’ADC està formada per moltes persones que, com tu, sumen el seu esforç per millorar les condicions de la gent amb diabetis i de les seves famílies. Tu també pots unir-te al nostre equip arreu del territori. Si tens interès, només cal que emplenis el formulari següent.

Àmbit promotor Referència Descripció Data publicació
MT ADC_MENTOR Cerquem mentors i mentores joves que de manera altruista vulguin donar suport emocional i educacional/informatiu en tot allò relacionat amb el món de la diabetis a joves amb un debut recent. Per ser mentor has d’escriure a adc@adc.cat amb una breu explicació de per què ho vols ser. Per rebre informació i demanar un mentor: adcbarcelona@adc.cat. 08-10-21
RH ADC_TARRAGONA Cerquem voluntaris/voluntàries per donar suport a les persones amb diabetis i en l’organització d’activitats, puntualment, a la zona de Tarragona. Interessats, omplir el formulari.
19-09-21
RH ADC_VIC OSONA Cerquem voluntaris/voluntàries per donar suport a les persones amb diabetis i en l’organització d’activitats, puntualment, a la zona de Vic/Osona. Interessats, omplir el formulari. 07-09-21
RH ADC_EBRE Cerquem voluntaris/voluntàries per donar suport a les persones amb diabetis i en l’organització d’activitats, puntualment, a la zona de l’Ebre. Interessats, omplir el formulari. 05-10-21
COLÒNIES ADC_MONITORS Cerquem voluntaris/voluntàries per donar suport a les còlonies i campaments de l’associació a l’estiu, han de ser monitors de lleure titulats i estar al dia del certificat d’antecedents de delictes sexuals. Interessats, omplir el formulari. 07-10-21

 

Àmbit promotor
MT
RH
RH
RH
COLÒNIES
Referència
ADC_MENTOR
ADC_TARRAGONA
ADC_VIC OSONA
ADC_EBRE
ADC_MONITORS
Descripció
Cerquem mentors i mentores joves que de manera altruista vulguin donar suport emocional i educacional/informatiu en tot allò relacionat amb el món de la diabetis a joves amb debut recent.
Cerquem voluntaris/voluntàries per donar suport a les persones amb diabetis i en l’organització d’activitats, puntualment, a la zona de Tarragona. Interessats, omplir el formulari.
Cerquem voluntaris/voluntàries per donar suport a les persones amb diabetis i en l’organització d’activitats, puntualment, a la zona de Vic/Osona. Interessats, omplir el formulari.
Cerquem voluntaris/voluntàries per donar suport a les persones amb diabetis i en l’organització d’activitats puntualment a la zona de l’Ebre. Interessats, omplir el formulari.
Cerquem voluntaris/voliuntàries per donar suport a les còlonies i campaments de l’associació a l’estiu, han de ser monitors de lleure titulats i estar al dia del certificat d’antecedents de delictes sexuals. Interessats, omplir el formulari.
Data publicació
08-10-21
19-09-21
07-09-21
05-10-21
07-10-21

Formulari de contacte