VOLUNTARIAT

Vull fer voluntariat

L’ADC està formada per moltes persones que, com tu, sumen el seu esforç per millorar les condicions de la gent amb diabetis i de les seves famílies. Tu també pots unir-te al nostre equip arreu del territori. Si tens interès, només cal que emplenis el formulari següent.

Àmbit promotorReferènciaDescripcióData publicació
MTADC_MENTORCerquem mentors i mentores joves que de manera altruista vulguin donar suport emocional i educacional/informatiu en tot allò relacionat amb el món de la diabetis a joves amb un debut recent. Per ser mentor has d’escriure a adc@adc.cat amb una breu explicació de per què ho vols ser. Per rebre informació i demanar un mentor: adcbarcelona@adc.cat.01-12-21
RHADC_TARRAGONACerquem voluntaris/voluntàries per donar suport a les persones amb diabetis i en l’organització d’activitats, puntualment, a la zona de Tarragona. Interessats, omplir el formulari.
02-12-21
RHADC_TERRASACerquem voluntaris/voluntàries per donar suport a les persones amb diabetis i en l’organització d’activitats, puntualment, a la zona de Terrassa. Interessats, omplir el formulari.01-12-21
RHADC_EBRECerquem voluntaris/voluntàries per donar suport a les persones amb diabetis i en l’organització d’activitats, puntualment, a la zona de l’Ebre. Interessats, omplir el formulari.03-12-21
COLÒNIESADC_MONITORSCerquem voluntaris/voluntàries per donar suport a les còlonies i campaments de l’associació a l’estiu, han de ser monitors de lleure titulats i estar al dia del certificat d’antecedents de delictes sexuals. Interessats, omplir el formulari.09-12-21

 

Àmbit promotor: MT
Referència: ADC_MENTOR
Descripció: Cerquem mentors i mentores joves que de manera altruista vulguin donar suport emocional i educacional/informatiu en tot allò relacionat amb el món de la diabetis a joves amb debut recent.
Data publicació: 01-12-21
Àmbit promotor: RH
Referència: ADC_TARRAGONA
Descripció: Cerquem voluntaris/voluntàries per donar suport a les persones amb diabetis i en l’organització d’activitats, puntualment, a la zona de Tarragona. Interessats, omplir el formulari.
Data publicació: 02-12-21
Àmbit promotor: RH
Referència: ADC_TERRASA
Descripció: Cerquem voluntaris/voluntàries per donar suport a les persones amb diabetis i en l’organització d’activitats, puntualment, a la zona de Terrassa. Interessats, omplir el formulari.
Data publicació: 01-12-21
Àmbit promotor: RH
Referència: ADC_EBRE
Descripció: Cerquem voluntaris/voluntàries per donar suport a les persones amb diabetis i en l’organització d’activitats puntualment a la zona de l’Ebre. Interessats, omplir el formulari.
Data publicació: 03-12-21
Àmbit promotor: COLÒNIES
Referència: ADC_MONITORS
Descripció: Cerquem voluntaris/voliuntàries per donar suport a les còlonies i campaments de l’associació a l’estiu, han de ser monitors de lleure titulats i estar al dia del certificat d’antecedents de delictes sexuals. Interessats, omplir el formulari.
Data publicació: 09-12-21

Formulari de contacte