VOLUNTARIAT

 

VULL FER VOLUNTARIAT

L’ADC està formada per moltes persones que, com tu, sumen el seu esforç per millorar les condicions de la gent amb diabetis i de les seves famílies. Tu també pots unir-te al nostre equip arreu del territori. Si tens interès, només cal que emplenis el formulari següent.

Àmbit promotorReferènciaDescripcióData publicació
MTADC_MENTORCerquem mentors i mentores joves que de manera altruista vulguin donar suport emocional i educacional/informatiu en tot allò relacionat amb el món de la diabetis a joves amb un debut recent. Per ser mentor has d’escriure a adc@adc.cat amb una breu explicació de per què ho vols ser. Per rebre informació i demanar un mentor: adcbarcelona@adc.cat.05-01-24
RHADC_TARRAGONACerquem voluntaris/voluntàries per donar suport a les persones amb diabetis i en l’organització d’activitats, puntualment, a la zona de Tarragona. Interessats, omplir el formulari.
05-01-24
ACADC_TARRAGONA/
ADC_ACOMPANYAMENTS
Cerquem joves majors de 18 anys amb temps lliure per realitzar acompanyaments en diabetis a les sortides escolars. Han de dominar la malaltia i ser de la zona de Tarragona.
Interessats/des han d’enviar un currículum posant èmfasis amb el perquè dominen la malaltia. Posteriorment es farà entrevista en profunditat.
02-01-24
RHADC_TERRASACerquem voluntaris/es que coneguin la malaltia de la diabetis per donar suport a les persones en l’organització d’activitats i atenció al despatx a la zona de Terrassa. Interessats, omplir el formulari.02-01-24
RHADC_SABADELLCerquem voluntaris/es que coneguin la malaltia de la diabetis per donar suport a les persones en l’organització d’activitats i atenció al despatx a la zona de Sabadell. Interessats, omplir el formulari.02-01-24
RHADC_EBRECerquem voluntaris/voluntàries per donar suport a les persones amb diabetis i en l’organització d’activitats, puntualment, a la zona de l’Ebre. Interessats, omplir el formulari.28-12-23
COLÒNIESADC_MONITORSCerquem voluntaris/voluntàries per donar suport a les còlonies i campaments de l’associació a l’estiu, han de ser monitors de lleure titulats i estar al dia del certificat d’antecedents de delictes sexuals. Interessats, omplir el formulari.23-12-23

 

Àmbit promotor: MT
Referència: ADC_MENTOR
Descripció: Cerquem mentors i mentores joves que de manera altruista vulguin donar suport emocional i educacional/informatiu en tot allò relacionat amb el món de la diabetis a joves amb debut recent.
Data publicació: 05-01-23
Àmbit promotor: RH
Referència: ADC_TARRAGONA
Descripció: Cerquem voluntaris/voluntàries per donar suport a les persones amb diabetis i en l’organització d’activitats, puntualment, a la zona de Tarragona. Interessats, omplir el formulari.
Data publicació: 02-01-23
Àmbit promotor: AC
Referència: ADC_TARRAGONA/ADC_ACOMPANYAMENTS
Descripció: Cerquem joves majors de 18 anys amb temps lliure per realitzar acompanyaments en diabetis a les sortides escolars. Han de dominar la malaltia i ser de la zona de Tarragona.
Interessats/des han d’enviar un currículum posant èmfasis amb el perquè dominen la malaltia. Posteriorment es farà entrevista en profunditat.
Data publicació: 02-01-23

Àmbit promotor: RH
Referència: ADC_TERRASA
Descripció: Cerquem voluntaris/es que coneguin la malaltia de la diabetis per donar suport a les persones en l’organització d’activitats i atenció al despatx a la zona de Terrassa. Interessats, omplir el formulari.
Data publicació: 28-12-22
Àmbit promotor: RH
Referència: ADC_SABADELL
Descripció: Cerquem voluntaris/es que coneguin la malaltia de la diabetis per donar suport a les persones en l’organització d’activitats i atenció al despatx a la zona de Sabadell. Interessats, omplir el formulari.
Data publicació: 28-12-22
Àmbit promotor: RH
Referència: ADC_EBRE
Descripció: Cerquem voluntaris/voluntàries per donar suport a les persones amb diabetis i en l’organització d’activitats puntualment a la zona de l’Ebre. Interessats, omplir el formulari.
Data publicació: 28-12-22
Àmbit promotor: COLÒNIES
Referència: ADC_MONITORS
Descripció: Cerquem voluntaris/voliuntàries per donar suport a les còlonies i campaments de l’associació a l’estiu, han de ser monitors de lleure titulats i estar al dia del certificat d’antecedents de delictes sexuals. Interessats, omplir el formulari.
Data publicació: 23-12-22

Formulari de contacte voluntariat