
- Este evento ha pasado.
Barcelona: La diabetis i la cuina: a l’Escola de Cuina Mireia Carbó
4 mayo, 2019 12:00 - 15:30 CEST
€48
Curs de cuina sobre diabetis i com donar idees noves per a plats saludables i equilibrats. Tots
els plats aniran acompanyats del material, la preparació i el càlcul de les racions d’hidrats de
carboni. T’enduràs els menús de tot un mes quadrats i resoldrem tots els dubtes perquè
el puguis adaptar a les teves necessitats diabetològiques!
- Dia: dissabte 4 de maig
- Hora: 12-15:30h
- Lloc: L’Escola de Cuina Mireia Carbó. C/ del Torrent d’En Vidalet, 24 (Barcelona)
- Preu: 45€ per persona. Inclou: –Curs + Aperitiu + Dinar+ material del curs
- Inscripció.
L’activitat és oberta també a persones no sòcies, però es donarà prioritat a les sòcies.
Programa del taller:
- 12-12:30 – Explicació del curs, material i receptes.
- 12:30- 14:15 – Preparació de les receptes del curs per part dels nostres assistents al curs, sota
la direcció de la Chef Mireia Carbó. - 14:30-15:30 – Aperitiu i Dinar en l’Escola de cuina Mireia Carbó de les receptes de cuina
realitzades i oportunitat de poder compartir una estona per poder resoldre totes aquelles
qüestions que siguin necessàries. - 15:30 – Entrega de diploma d’assistència del curs.