Cargando Eventos

« Totes les activitats

  • Este evento ha pasado.

II Jornada d’infermeria i salut escolar

9 noviembre, 2019 08:30 - 20:00 CET

Compartir aquest contingut ↓

L’ADC estarem presents a la II Jornada d’infermeria i salut escolar – Avançant en la salut escolar, per parlar de la diabetis a l’escola.

En aquesta II Jornada l’Associació Catalana d’Infermeria i Salut Escolar (ACISE) vol continuar fent visibles les necessitats relacionades en salut escolar que demanda la comunitat educativa (pares, mestres, associacions…) i donar a conèixer el treball del dia a dia que desenvolupen les infermeres en els centres escolars, per respondre als problemes en salut escolar que donen tant a nivell assistencial, com a la promoció de la salut, així com en altres àmbits relacionats amb la infermeria escolar. Tots relacionats en la cura i la seguretat dels nostres infants i adolescents dintre de la comunitat escolar, lloc a on passen molt de temps al llarg del desenvolupament de la seva infantesa cap a l’edat adulta.

Es donarà a conèixer la situació actual del marc teòric de la infermeria escolar a nivell territorial, nacional i internacional, així com la regulació de les funcions dels professionals d’infermeria dins dels centres educatius.

Detalles

Fecha:
9 noviembre, 2019
Hora:
08:30 - 20:00
Web:
http://acise.cat/2019/07/2a-jornada-dinfermeria-i-salut-escolar/

Organizador

Associació Catalana d’Infermeria i Salut Escolar (ACISE)

Local

Casa de Cultura de Llançà
Plaça Major,6
Llançà,Girona17490Espanya
+ Google Map