Cargando Eventos

« Totes les activitats

  • Este evento ha pasado.

Terrassa – Seguridad alimentaria, interacciones y estrategias terapéuticas ante la comorbilidad y la pluripatología

28 mayo, 2020

Compartir aquest contingut ↓

La ADC ofrecemos un 20% de descuento a nuestros asociados para asistir a la Jornada: Seguridad alimentaria, interacciones y estrategias terapéuticas ante la comorbilidad y la pluripatología organizado por el Centro de Investigación en Seguridad y Control Alimentario.

“L’obesitat (juntament amb altres alteracions endocrines i malalties cardiovasculars) són símptomes comuns de la Diabetis. Per desconeixement i un mal diagnòstic, aquests símptomes moltes vegades es tracten per separat amb diferents substàncies naturals enlloc d’afrontar la pròpia Diabetis (la patologia real que presenta el pacient).
Molts fitoquímics i micronutrients que consumim diàriament, poden accelerar, disminuir o anul·lar l’efecte dels fàrmacs clínics contra diferents patologies degut a les interaccions que es presenten entre ells. Per aquesta raó, aquesta jornada es basa en la seguretat en l’ús terapèutic de fitoquímics i micronutrients en patologies associades a diabetis. D’aquesta manera es pretén informar, tant a pacients interessats, com a experts en l’àmbit sanitari dels efectes (positius i negatius) que poden tenir l’ús simultani d’ambdós tipus de fàrmacs”.

Más información de la jornada.

Detalles

Fecha:
28 mayo, 2020

Organizador

CRESCA UPC

Local

Edifici Vapor Universitari de Terrassa
Carrer Colom, 114
Terrassa,Barcelona08222Espanya
+ Google Map