Compartir aquest contingut ↓

Per primera vegada l’ADC vam realitzar el Diabetes Influencers’ Day, un congrés innovador on van participar diversos influencers reconeguts a nivell nacional i internacional i en qual es van aplegar més de 300 persones al CosmoCaixa de Barcelona.

Els ponents, entre ells Jedi Azucarado, Don Sacarino o Serafín Murillo; van mostrar la seva vessant més humana i descobrir la persona que hi ha darrere del personatge. En aquesta jornada també es va fer referència a les notícies falses que corren per la xarxa referent a salut i en especial a la diabetis gràcies a la participació de Noelia Herrero, autora del blog Dulces Diabéticos i experta en marketing digital.

El Diabetes Influencers’ Day també va servir per fer una posada en comú entre ponents i públic referent a altres temes com ara l’alimentació, l’esport o l’ús de noves tecnologies aplicades a la diabetis. Tots els influencers van coincidir que és molt complicat i s’ha d’anar amb molt de cura a l’hora d’aconsellar als seus seguidors i la resta d’usuaris referent a la diabetis. Mostrar el seu dia a dia en el control de la malaltia pot ser interessant, però sempre s’ha de tenir en compte i posar en primer lloc el criteri mèdic i professional.