Compartir aquest contingut ↓

Ja estan disponibles les inscripcions a les colònies de Setmana Santa 2019.

Des de l’ADC un any més posem en marxa les colònies de Setmana Santa per a infants d’entre 6 i 12 anys amb diabetis amb l’objectiu de millorar el seu aprenentatge i acceptació de la malaltia. A més de les activitats habituals de lleure, l’equip sanitari i dietètic fomenta l’autoaprenentatge i autonomia del maneig de la diabetis.

Enguany les colònies es duran a terme del 13 a 17 d’abrila la casa de colònies Can Putxet a Sant Celoni (Vallès Oriental).

Cal recordar que el 30 de març es farà la reunió de pares/mares al Centre Cívic Urgell (Carrer Comte d’Urgell, 145, 08036 Barcelona), de 11 a 13h.

Els objectius de les colònies de Setmana Santa són promoure l’autoestima i l’autonomia; potenciar la convivència i la solidaritat; reforçar la capacitat per resoldre situacions produïdes per la diabetis (hipoglucèmies, cetonúries, etc.); evidenciar la importància de l’augment de coneixements i habilitats per a la millora del control i per a una major participació en les activitats pròpies de l’edat, entre d’altres, en un entorn natural i de gaudi.