Compartir aquest contingut ↓

L’Associació de Diabetis de Catalunya ha estat present el 14 de novembre, Dia Mundial de la Diabetis, al Parlament Europeu. La institució parlamentària de la Unió Europea situada a Brussel·les i considerada una de les assemblees legislatives més poderoses del món.

La raó d’assistir-hi ha estat participar amb la IDF (International Diabetes Federation) en el programa per millorar el benestar de les persones amb diabetis i el seu risc. Continguts donats pel Prof.Dr. Sehnaz Karadeniz, president de la IDF, sobre si la diabetis continua sent un repte social en creixement i una amenaça per a la sostenibilitat del sistema sanitari, la transformació dels resultats de la diabetis i la importància dels registres, donada pel coordinador de l’Eubirod, Prof. Massimo Massi-Benedetti; la salut digital en la cura de la diabetis o com la innovació condueix al canvi en les vides de les persones amb diabetis han estat claus en la jornada.

A l’ADC continuem fent contactes internacionals perquè creiem que la diabetis no és una causa local sinó global que a tots ens afecta i, per tant, estem oberts a totes aquelles solucions vinguin d’on vinguin. Val a dir, que hem sigut l’única associació representada a nivell nacional a Brussel·les.

 

ADC a Brussel·les al congrés de la IDF.
ADC a Brussel·les al congrés de la IDF.
IMATGE-IDF