Des de l’Associació de Diabetis de Catalunya, conscients de la importància que té la informació per millorar la qualitat de vida dels pacients, estem satisfets amb les jornades realitzades per a la formació sobre diabetis a docents i acompanyants.

Al primer punt de trobada formatiu sobre diabetis per professorat i altres col·lectius celebrat a Barcelona es van inscriure més de 20 persones, totes amb l’objectiu d’adquirir les eines necessàries per saber actuar davant de l’alumnat amb diabetis i les possibles complicacions que se’n poden derivar.

A Girona, es va tractar d’una sessió de formació per conèixer les tasques que s’han de realitzar com a acompanyants en diabetis. Gràcies al taller s’ha augmentat el nombre de persones especialitzades que ara ja poden fer aquestes tasques d’acompanyaments escolars a infants amb diabetis poc autònoms per supervisar les seves glucèmies.

Des de l’ADC volem agrair l’assistència als nostres tallers i congratular-nos per aquest èxit obtingut que, sense dubte, és un pas important per la normalització de la diabetis a l’escola. Esperem poder repetir aquestes activitats ben aviat.

Material per a la formació sobre diabetis al professorat.
Pràctica del professorat en la formació sobre diabetis.
Xerrada sobre diabetis per professorat i acompanyants.
Material per la formació sobre diabetis a docents.