Compartir aquest contingut ↓

La finalitat de l’Associació és fer que els seus membres i tota la població amb diabetis en general puguin assumir la convivència amb la malaltia, contribuint a la normalització de la vida de les persones i contribuint al desenvolupament d’una societat democràtica, igualitària, solidària i hospitalària, estant compromesos amb la qualitat de vida i la salut dels pacients i de tota la població en general.

Per aquest motiu, sumat a totes les recomanacions/obligacions oficials que s’estan donant aquests dies, com la realitzada pel Departament d’Educació on s’insta a: la suspensió de tota activitat que organitzin els centres educatius del Departament o qualsevol servei del mateix Departament que no sigui lectiva o curricular, que es faci fora del centre i que impliqui professorat, personal no docent o alumnat de diversos centres simultàniament. Les sortides lectives que impliquin un sol centre es poden mantenir. Aquesta mesura de suspensió té efectes sobre fires, trobades, cantades, certàmens, etc.
Llegir nota de premsa

L’ADC comunica que queden suspeses les colònies que s’anaven a realitzar del 4 al 8 d’abril.

Preguem als afectats inscrits que enviïn un correu a colonies@adc.cat amb les dades bancàries pel reemborsament dels diners.

La presentació d’aquest dissabte 14 de març de les colònies també queda suspesa.

Per qualsevol dubte, podeu trucar al 93 451 34 06.

Lamentem aquesta situació i esperem que amb totes aquestes accions preventives tot millori.