QUI SOM

L’Associació de Diabetis Catalunya – ADC és una entitat sense ànim de lucre que connecta, ajuda i defensa a les més de 560.000 persones amb diabetis a Catalunya.

Fundada el 1993 per la unió de les diferents delegacions que hi havia a Catalunya, des de l’ADC treballem potenciant el nostre principal objectiu:

Protegir i millorar la qualitat de vida de les persones amb diabetis i les seves famílies, aportant tota la informació necessària perquè, com a pacients, puguin decidir quines accions prendre en la gestió de la malaltia.

Volem aconseguir una major consciència i normalització social, apostant pel treball multidisciplinari entre les diferents entitats i professionals, i millorar els serveis i necessitats del col·lectiu.

Des de l’ADC vetllem perquè tots els pacients amb diabetis i els seus familiars tinguin accés al material i avenços tecnològics necessaris i adequats segons les seves necessitats, i treballem per garantir els seus drets davant les administracions. A més, donem suport a projectes d’investigació per aconseguir avançar fins a trobar la cura de la malaltia.

  Junta directiva

  Francesc Fernàndez
  Presidència

  Rubèn Celada
  Vicepresidència

  César García
  Tresoreria

  Maria Tatché
  Secretaria

  Serveis centrals

  Sandra Canudas
  Gerència

  Montse Sans
  Comptabilitat

  Sandra Pulido
  Comunicació

  Pilar Mur
  Atenció al pacient

  Nuria Gistau
  Atenció al pacient

  Organigrames

  Col·laboradors mèdics del web:

  Antonio Jesús Blanco Carrasco; Número de col·legiat 42312; Col·legi de Barcelona