A les Colònies i Campaments d’Estiu de l’ADC poden participar infants i joves amb diabetis d’entre 6 i 17 anys, cadascú al grup pertinent, i germans, cosins o amics de l’infant amb diabetis (amb el seu preu corresponent).

Colònies (6-12 anys)

Campaments 1 (12-14 anys)

Campaments 2 (14-17 anys)

Mesures COVID-19

Aquest any gaudirem de les Colònies i Campaments d’Estiu de l’ADC, però sempre respectant les mesures de prevenció contra la COVID-19. Des de l’ADC i des de la casa de colònies i càmping, ens assegurarem de complir el protocol COVID per a colònies i campaments.

Com a mesura excepcional, l’ADC farà tests ràpids de COVID-19 (en cas de tenir disponibilitat del material) a tots els assistents a les colònies i campaments (infants/joves i adults) de caràcter obligatori. Més endavant us donarem més informació sobre la logística d’aquestes mesures.

Independentment, les famílies han d’acreditar l’estat de salut del/ de la participant i s’establiran diversos requisits generals per a la prevenció en l’àmbit de la salut amb un llistat de comprovació de símptomes.

*L’ADC es reserva el dret d’admissió en cas de donar positiu en el test, amb reemborsament del cost de les colònies i/o campaments.