Compartir aquest contingut ↓

El Col·legi de Dietistes-Nutricionistes de Catalunya (CoDiNuCat) ha creat un marc de col·laboració amb diferents entitats, entre elles l’ADC, per crear sinergies que permetin actuar conjuntament en l’organització i promoció d’activitats que puguin millorar la qualitat de vida dels grups més vulnerables de la població que necessitin atenció nutricional. Un d’aquests projectes és Això s’ho val!

Des de l’ADC disposem d’un número limitat de vals, que caduquen el 31 de desembre de 2022, i tenen dret a apuntar-se a Això s’ho val! tots aquells socis que es troben amb unes retribucions o ingressos inferiors a 10.000 euros anuals bruts i que requereixin atenció dietètic-nutricional.*

Per tal de poder optar a aquest projecte cal posar-se en contacte a través del correu electrònic adcbarcelona@adc.cat o al telèfon 93 451 34 06, indicant el tema Això s’ho val!. La persona encarregada de gestionar aquest projecte serà l’encarregada de determinar la idoneïtat de rebre el val i posar en contacte el pacient i el nutricionista.

*Els pacients han de realitzar dues visites com a mínim per tal que el tractament tingui un seguiment satisfactori i com a màxim 6 visites per un sol pacient. En cas de ser necessari augmentar aquest nombre de visites ha de ser el Dietista-Nutricionista que ens faci arribar la justificació corresponent.

 

*Cal aportar una fotocòpia de la nòmina o justificant d’atur al correu adcbarcelona@adc.cat.