LOTERIA DE NADAL DE L’ADC 2024

Ja està disponible la loteria de Nadal de l’ADC. Pots comprar-la personalment a les següents delegacions: Barcelona, Girona, l’Hospitalet, Lleida, Terrassa i Sabadell o a través del sistema de loteria a domicili  (s’envia la participació a casa amb un cost de 8€ en concepte de missatgeria segura) o loteria digital (s’envia la participació escanejada al correu electrònic). Per qualsevol dubte truca’ns al 93 451 34 06. Consulta aquí els horaris de les delegacions.

NÚMERO DE LOTERIA DE L’ADC

Amb el número 28.992 a preu de 3€ cada participació, dels quals es juguen 2,5€.

COMPRA FÍSICA

COMPRA ONLINE: LOTERIA A DOMICILI

COMPRA ONLINE: LOTERIA DIGITAL

Enviament a casa

Loteria a domicili

Rep les teves participacions en la direcció que ens indiquis. Aquesta modalitat requereix una compra mínima de 7 participacions i té un cost de 8 € en concepte de missatgeria segura.
Enviament al mail

Loteria digital

Rep les teves participacions en el correu electrònic que ens indiquis. Aquesta modalitat no requereix compra mínima, NO envia participacions físiques però sí escanejades.

Si vols estar al dia i contribuir a la diabetis…

AJUDA A QUE LA QUALITAT DE VIDA DE LES PERSONES AMB DIABETIS MILLORI.

Hi ha més de 700.000 persones amb diabetis a Catalunya, uneix-te a la comunitat que lluita pels seus drets. Estaràs al dia de totes les novetats i recursos als quals podràs accedir gratuïtament, per a informar-te i continuar aprenent!

Fes-ho només per 60€/any, que es converteixen en 12€/any, ja que et pots desgravar el 80% en la declaració de la renda.