FES-TE SOCI/A

Ser associat de l’ADC significa donar suport, unió i força a l’associació de pacients que treballa dia a dia per millorar i defensar els interessos del col·lectiu de persones amb diabetis i el seu entorn.

Si ets soci i sòcia de l’ADC, t’oferim educació en diabetis i acompanyament nutricional i psicològic, entre altres, tant per a tu com per al teu entorn. Podràs gaudir de trobades amb altres persones que convieun amb la diabetis, tant online com presencials, tallers i conferències sobre la temàtica. També rebràs descomptes i promocions en productes i serveis.

Descarrega’t la nostra APP i accedeix al teu carnet virtual

Disponible només per a descarregar a Android.

Quotes anuals

  • Quota individual: 5€/mes (60€/any, un únic pagament)
  • Quota jubilat/pensionista: 4,16€/mes (50€/any, un únic pagament)
  • Quota familiar: 10€/mes (120€/any, un únic pagament)
  • Quota soci mascota: 1,5€/mes (18€/any, un únic pagament)

Com som utilitat pública, en la renda pots desgravar-te el 80% de la quota, quedant-se en 12€/any soci/a individual o 10€/any el soci/a jubilat/a.

Si també formes part de l’Associació de Celíacs de Catalunya, tindràs un 25% de descompte sobre la quota general gràcies a l’acord de col·laboració entre ambdues entitats. Per poder gaudir d’aquest descompte posa’t en contacte amb nosaltres.

Un cop girat el rebut hi ha un termini màxim de 3 mesos per cancel·lar-lo a través del propi banc, passat aquest temps no es reemborsa la quota anual carregada per cap motiu. Preguem que, en cas de voler-se donar de baixa, cal avisar anticipadament.

Avantatges pels nostres associats

Promocions per associats