Si ets soci/sòcia de l’ADC, podràs gaudir d’una sèrie de promocions en serveis i productes.*

Els codis amb la bonificació per a la compra s’envien periòdicament per correu electrònic.

Associació de Celíacs
L’Associació de Celíacs de Catalunya ofereix a les persones associades de l’ADC un 25% de descompte sobre la quota general, en aquells casos que siguin membres d’ambdues entitats.
Gaes
Gaes

Gaes

Condicions preferents per als associats:

 • Estudi Auditiu Gratuït.
 • Prova d’una solució auditiva durant 30 dies, sense compromís de compra.
 • Motlles gratuïts si fossin precisos per a la realització de la prova.

25% de descompte per a associats i familiars

Descomptes addicionals aplicables en campanyes puntuals en botiga conservant les millors ofertes i aplicant sempre el major descompte.

Assegurem a persones amb diabetis

Barchilon Correduría de Seguros 
10 anys assegurant a les persones amb diabetis.
• Salut
• Viatges
• Vida
• Decessos
Promoció per a socis/es de l’ADC: 20€ per utilitzar en compres a Amazon per pòlissa contractada.

Advocats especialistes en diabetis

De la confluència d’accions d’Addeisa, Associació per a la defensa de drets de les persones amb diabetis, i del Despatx Sanhonorato Advocats, sorgeix l’espai adequat per a la defensa de drets socials, sanitaris i laborals de persones amb diabetis.

El nostre equip, dirigit pel lletrat Javier Sanhonorato Vázquez, especialista en Dret Sanitari per la Universitat de Comillas, President d’Addeisa i integrant del Grup de Treball d’Educació Terapèutica en Diabetis de la Societat Espanyola de Diabetis (SED); posa a disposició de les persones sòcies de l’ADC la seva experiència en matèria sociosanitària relacionada amb la diabetis, oferint descomptes de fins a un 20% en els seus honoraris. A més, col·labores amb la consecució dels objectius d’Addeisa, en el seu treball per la normalització social de la diabetis.

Per accedir a l’Assessoria Jurídica has d’indicar que ets soci/sòcia de l’ADC en aquest enllaç.

Els assumptes que més requereixen d’ajuda professional especialitzada són:

 • Problemes d’índole laboral.
 • Discriminació laboral per diabetis en l’accés al treball i a la feina.
 • Accés a determinades places en l’Administració Pública. Clàusules d’exclusió mèdica discriminatòries.
 • Sol·licitud i/o desestimació de la prestació per cura de fill/a menor amb diabetis mellitus tipus 1.
 • Pensions d’incapacitat laboral.
 • Normativa sobre permís de conducció.
 • Escolarització normalitzada i inclusiva.
 • Accés a un tractament mèdic individualitzat.
caldea
Caldea d’Escaldes-Engordany (Andorra)

És el Centre Termolúdic més gran d’Europa a la muntanya, envoltat d’un entorn únic a Escaldes-Engordany (Andorra). Un paradís on l’aigua termal pugui premiar amb tots els seus dons aquells que el visitin.

Descompte del 12 % en tots els serveis del Centre Termolúdic i paquets turístics (excepte restauració i botigues) presentant el nostre carnet amb la Tmés.
L’oferta és vàlida pel posseïdor de la targeta i els seus acompanyants (4 com a màxim). Digueu que teniu la Tmés quan feu la reserva i presenteu-la a la recepció!

Instituto Francis
Intitut Francis de Barcelona

Més de mig segle avala la trajectòria d’una signatura que va saber revolucionar el món de l’estètica i la cosmètica.

Compta amb 8 plantes de bellesa, més de 80 aparells, 100 cabines i un equip mèdic a disposició.

Descompte del 20 % en tots els serveis, excepte la planta mèdica, presentant el nostre carnet amb la Tmés. No acumulable amb altres descomptes.

Estació d’esquí Vallter 2000
Isep Clínic Girona

ISEP Clínic Girona és un centre multidisciplinari de Psicologia Clínica i de la Salut que forma part de la xarxa més gran d’atenció psicològica, logopèdica i psicopedagògica de Catalunya. Els nostres serveis són els de Psicologia, Logopèdia, Psicopedagogia i Neuropsicologia. Tots ells necessaris per tal de donar resposta a les necessitats dels nostres pacients. El treball es realitza des d’una visió integradora i atén sobretot al camí més ràpid per arribar al benestar.

L’ansietat, la depressió, els conflictes de parella i familiars, les disfuncions sexuals, la hiperactivitat o el dèficit d’atenció, els trastorns de l’alimentació, els trastorns de personalitat, del comportament o de l’estat d’ànim, el tartamudeig, les disfonies, la dislèxia, les disfàgies i altres problemes de la parla o la mediació familiar són algunes de les consultes que es tracten i es resolen al nostre centre. Oferim un 20% de descompte sobre les tarifes als associats de l’ADC.

Ens trobareu al C/ Santa Eugènia 85, 1r 1a de la ciutat de Girona i al telèfon 972 24 57 38.

Opticalia Florit
Programa OPTICALIA PREMIUM. Per ser soci/sòcia de l’ADC, pots accedir a tot un conjunt d’ofertes en productes i serveis exclusius. Dintre del serveis especials s’ofereix:

 • Revisió anual tant de la vista com de l’oïda sense cap cost.
 • Seguiment de la pressió intraocular.
 • Accés als serveis de telemedicina oftàlmica amb estudi de la retina.
 • Manteniment gratuït de les teves ulleres i audiòfons.
 • Finançament a mida de les teves necessitats sense cap cost addicional.
 • Ofertes exclusives.
 • Garantia d’adaptació de les teves ulleres i audiòfons.
 • Garantia de satisfacció.
 • Assegurança davant qualsevol dany que puguin patir les ulleres durant el primer any, cobrint el 70% del cost de la reparació tantes vegades com sigui necessari.

També s’ofereix sense cap cost una retinografia anual per tal de fer un seguiment preventiu de la retina de l’ull, un àrea especialment sensible entre les persones que tenen diabetis. Aquesta prova es farà en un dels 2 centres especialitzats de Barcelona: C/ Diputació 262 i/o C/ Muntaner 217.

Tots aquests serveis i promocions estan disponibles als centres que trobaràs a www.opticaliaflorit.com.

DNA Family book
El risc de patir diabetis augmenta quan altres membres de la nostra família també la pateixen. Encara que el seu patró d’herència no està del tot clar, fins a la data s’han identificat més de 150 gens o variants genètiques relacionades. La genètica es converteix en una important arma de futur per lluitar per la salut.

El més convenient que podem fer és deixar en herència el nostre ADN per als nostres fills, néts i altres familiars. Es tracta de guardar l’ADN perquè la informació que se’n pugui extreure d’aquí a 10 anys serà molt més àmplia i completa. Aquesta informació serà molt útil als nostres familiars per conèixer si es poden beneficiar dels nous tractaments preventius o farmacològics que apareguin en els propers anys i que probablement actuïn millor o pitjor, en funció de les variants genètiques que presenti cada família concreta.

Res més fàcil, una mostra de saliva. El millor, estar ben aconsellat per doctors experts.

Guardem durant una dècada l’ADN en un lloc refrigerat i segur: els Biobancs de l’Hospital Clínic de Barcelona, ​​de l’Hospital Germans Trias i Pujol (Can Ruti) de Badalona i el Banc Nacional d’ADN de Salamanca.

Finalitat: el meu ADN és propietat meva, jo decideixo per a què utilitzar-lo (tant per al diagnòstic futur de la meva família, com per participar en un estudi d’investigació que pugui interessar).

DNA FAMILY BOOK assegura la protecció de les mostres i les dades personals, amb l’exhaustiu compliment de la llei RGPD vigent.

Les persones sòcies de l’ADC tenen un descompte del 20% (també pels seus familiars) en els serveis Premium i Premium EXPERT.
Informem-nos-en ja!! Visita el web www.dnafamilybook.com  o truca al 93 652 37 66.

Estació d’esquí Vallter 2000
Clínica denta Burdman

Amb la finalitat de prevenir i tractar les possibles complicacions d’aquesta malaltia, que coneixem molt de prop, oferim un descompte del 15% en tots els nostres tractaments. També un pla de manteniment individualitzat (PMI) i una planificació de tractament gratuït.

Som una clínica compromesa i donem part dels nostres beneficis a associacions benèfiques.

Això s'ho val!
Això s’ho val! ofereix atenció nutricional a persones en situació de vulnerabilitat de manera gratuïta, si es compleixen els requisits.
Des de l’ADC disposem d’un número limitat de vals, que caduquen el 31 de desembre de 2022, i tenen dret a apuntar-se a Això s’ho val! totes aquelles persones sòcies que es troben amb unes retribucions o ingressos inferiors a 10.000 euros anuals bruts i que requereixin atenció dietètic-nutricional.

Per tal de poder optar a aquest projecte, cal posar-se en contacte a través del correu electrònic adcbarcelona@adc.cat o al telèfon 93 451 34 06, indicant el tema Això s’ho val! La persona encarregada de gestionar aquest projecte determinarà la idoneïtat de rebre el val i posarà en contacte el pacient i el nutricionista.

Més informació

Institut de microcirurgia ocular
IMO és un centre oftalmològic que ofereix solució a qualsevol problema ocular a través de l’aplicació experta dels millors tractaments. Per ser soci/sòcia de l’ADC, tens un descompte en els seus serveis a partir d’un 10% descompte.
Psiquia
El debut en diabetis té, sovint, un origen d’estrès psíquic. L’afrontament de la malaltia suposa la transició per un dol difícil i haver de fer front a aprendre a viure d’una manera diferent. L’impacte emocional que això suposa sovint requereix d’ajuda professional, que acompanyi i converteixi la crisis en oportunitat pel canvi i l’enfortiment de la persona.
Psiquia i l’ADC col·laborem per tal de poder atendre aquesta demanda psicològica a un bon preu reduït, posant a l’abast de les persones sòcies de l’ADC una teràpia psicològica de qualitat. Perquè, des de Psiquia i l’ADC, considerem que la salut mental és un dret.
Centres Mèdics Creu Blanca
Centres Mèdics Creu Blanca

Medicina preventiva i diagnòstic per la imatge.

Descompte del 10 % en tots els serveis presentant el nostre carnet amb la Tmés.

gluQUO

Com a entitat membre de la Federación Española de Diabetes, els nostres associats/associades poden obtenir, durant tot un any, una subscripció premium GRATUÏTA, amb valor de 30€.

Més informació

Adeslas
Assegurança mèdica Adeslas, amb preus especials per a les persones associades de l’Associació de Diabetis de Catalunya.

També ofereix descomptes en Assegurances multi ram; auto, llar, decesos, mascotes i accidents.

Persona de contacte: Sara Nieto
nietosar@agente.segurcaixaadeslas.es
Telèfon: 651 987 678

Institut de la Màcula

Ofereix proves gratuïtes i especialitzades per saber com està la teva visió. Si ets soci/sòcia de l’ADC, tindràs un accés preferent identificant-te com a membre en demanar la teva cita. Per concertar la revisió només has de trucar al telèfon 93 595 01 55.
Aquestes proves tenen com a objectiu detectar problemes de visió associats a aquesta malaltia (retinopatia diabètica o un edema macular diabètic) i inclouen la realització d’una Retinografia i una Tomografia de Coherència Òptica (OCT); proves de precisió més completes que les que es realitzen en les revisions rutinàries i que seran avaluades per retinòlegs altament qualificats.

Assegurança de Decessos i de Salut
Des d’Atlàntida, i gràcies a la seva Assegurança de Decessos per persones amb diabetis, es vol donar assistència en els moments més difícils per poder dur a terme els tràmits pertinents en cada cas; a la ciutat de residència de l’assegurat o en qualsevol altra de l’Estat espanyol o de l’estranger.

Promoció per a les persones sòcies de l’ADC: porta insulina isotèrmic, per pòlissa anual contractada pel conjunt familiar.

Assegurança de Salut

Atlàntida ofereix la primera Assegurança Mèdica COMPLETA Familiar especialment pensada per persones amb diabetis ja diagnosticada: tant amb diabetis tipus 1 com amb tipus 2. Aquesta pòlissa familiar facilita tenir accés a tot el quadre mèdic d’Atlàntida (en cas de viure a Catalunya) i de HNA (per a la resta d’Espanya).

Promoció per a les persones sòcies de l’ADC: 20€ per utilitzar en compres a Amazon, per cada pòlissa familiar contractada.

Sanitas

Sanitas ofereix revisió, higiene bucodental i valoració periodontal GRATIS
I, a més, 10% de descompte en tractaments periodontal per a les persones associades de l’ADC.

Més informació

Logotip d'Ergo, empresa de seguros de viaje
Assegurança de Viatge

ERGO ofereix una Assegurança de Viatges exclusiva per a persones amb diabetis, perquè res posi límits a viatjar.

Aquesta assegurança inclou prestacions específiques per a les persones amb diabetis:

 1. En cas d’urgència vital com a conseqüència d’una complicació imprevisible d’una malaltia crònica o preexistent.
 2. En cas de robatori del kit mèdic de la persona amb diabetis, la companyia tornarà el cost de la visita mèdica perquè es recepti la medicació, i el total de la medicació.

Promoció per a les persones sòcies de l’ADC: porta insulina isotèrmic, per pòlissa anual contractada.

Contacte: 93 410 60 35

Consultori podològic - Caballé Fuguet

L’equip de Caballé Fuguet neix fruit del nostre treball en equip des de fa més d’una dècada en el camp de la podologia general, biomecància i esportiva.

El nostre objectiu és realitzar un bon diagnòstic, tractament i seguiment de cadascun dels nostres pacients, així com un bon assessorament de cara a la prevenció de futures lesions i/o patologies, fets molt importants en els pacients amb peu de risc, com el peu diabètic.

Caballé Fuguet ofereix un 10% de descompte a les persones associades de l’ADC.

Psicopedagogia

Assessorament:

L’ADC ofereix un servei extern de psicopedagogia, a través del Centre PiP (Psicologia i Pedagogia)

Els serveis de reeducació psicopedagògica a despatx i/o a domicili tenen un descompte de 10€/mes per a les persones associades de l’ADC

Les avaluacions psicopedagògiques tenen un cost de 250€ per als associats/associades.

Tanmateix, el centre ofereix servei de psicologia des d’una visió integradora per infants, joves i adults.

Cal cita prèvia, trucant al centre: 628 546 791 o 635 676 515.

 Serveis:

Centre PiP (Psicologia i Pedagogia) ofereix per als socis/sòcies de l’ADC preus reduïts en les seves tarifes dins de la branca pedagògica, abarcant els serveis d’avaluació i reeducació psicopedagògica.

Des del Centre PiP entenen que patir una malaltia crònica comporta una despesa important, motiu pel qual volen col·laborar amb aquelles famílies que presenten, a més, un trastorn de l’aprenentatge i/o problemes escolars amb una rebaixa en els preus dels serveis.

Tanmateix, també disposen de servei de psicologia infanto-juvenil i d’adults des d’una perspectiva integradora.

Web: www.centrepip.com

Correu: info@centrepip.com

Telèfons: 628 546 791 o 635 676 515.

COHIDEC

En col·laboració amb el Col·legi d’Higienistes Dentals de Catalunya, diversos centres ofereixen un 10% de descompte als nostres associats/associades.

Estació d’esquí Vallter 2000
B travel

Descomptes entre el 5% i 7% en viatges per als socis de l’ADC.

Lleida Visió

Un gran equip humà, una àmplia experiència mèdica.

Prevenció, diagnòstic i tractament de les malalties oculars.

50% en el preu de la visita pels pacients que s’identifiquin com a associats de l’Associació de Diabetis de Catalunya.

Test genètic Patia

Com a entitat membre de la Federación Española de Diabetes, els nostres associats/associades poden obtenir un preu reduït en el test genètic de Patia.

Més informació

Miguel Rincón Abogados

Com a entitat membre de la Federación Española de Diabetes, els nostres associats/associades tenen un servei d’assessorament jurídic gratuït. La primera consulta ha de ser a través de fede@fedesp.es.

Més informació

Rehabilitació Aquàtica Alba

Rehabilitació Aquàtica Alba ofereix a les persones associades a l’ADC un 20% de descompte en els tractaments de rehabilitació funcional i rehabilitació aquàtica on, de la mà d’un equip de fisioterapeutes especialitzats, trobaran serveis individualitzats i grupals en funció de les seves necessitats i motivacions. També tenim el servei d’un metge/nutricionista especialitzat.

Per a més informació no dubtin en consultar la nostra pàgina web i contactar amb nosaltres (93 763 42 32).

Foodie land- promoció
Foodieland

FOODIELAND, una acadèmia en línia de cuina saludable en la qual oferim diferents cursos de diferents autors i des d’on pretenem ajudar a totes aquestes persones que estan en procés de canvi d’alimentació cap a un estil de vida més saludable, acompanyant-los pas a pas durant el procés de comprar i cuinar de forma diferent i amb nous aliments.

Descompte del 15% en tots el cursos a la web per a associats.

Promoció Cerdanya ecoresort
Cerdanya Ecoresort

Cerdanya Ecoresort està situat al poble anomenat “El Mirador de la Cerdanya” per les seves impressionants vistes sobre la Serra del Cadí: PRULLANS.
Ofereix una àmplia oferta d’allotjaments i d’experiències en contacte amb la natura.

Descompte per a sòcis/sòcies del 10% en l’allotjament.

Tarannà viatges amb sentit

És una agència de viatges formada per un equip de professionals apassionats per crear experiències inoblidables a tots els viatgers que durant 25 anys han posat les seves il·lusions. Ofereixen experiències i vivències úniques amb la màxima seguretat i qualitat i, al costat dels viatgers i oficines receptives, aconseguir arribar a la meta del Turisme Sostenible.

Les seves assegurances de viatges amb AXA cobreixen els 1.000 primers euros per temes crònics, com és la diabetis, si es dona algun cas.

Què ofereixen a les persones sòcies de l’ADC? 50 euros de descompte per persona adulta en els viatges a mida, de nuvis, i altres per adult, excepte viatges de Trekking (queden exclosos: viatges regulars o a mitja gestionats i creats per altres operadors).

Com procedir? Sol·licita informació sobre el viatge al mail personalitzat: promociones@taranna.com, identificant-te com a soci/sòcia de l’ADC, o bé a qualsevol de les persones indicades per producte o destinació del món, que apareixen al web de Tarannà.

campingscat ADC
Campingcat

Campingscat és un portal de càmpings de Catalunya amb més de 150 càmpings d’arreu del territori català, diversos filtres per trobar el que millor encaixa amb la forma de viatjar de cada un.

Regala càmping amb la capsa regal CampingsBox. 

CampingsBox és ideal per regalar una experiència, amb la opció d’allotjar-se a càmpings arreu de Catalunya i 1 any de validesa per gaudir del regal.

Trobaràs 3 opcions:

– Moments únics per a 2: l’opció més econòmica amb càmpings arreu de Catalunya.

– Experiència Glamping: per descobrir els millors allotjaments amb glamour.

– Escapada en família: l’opció més completa per grans i petits.

Totes elles inclouen una sèrie de càmpings participants entre els quals escollir on on anar de vacances, i fins a 1 any de validesa!

Aprofita el descompte ADC

Per a utilitzar el CODI PROMOCIONAL i gaudir d’un 10 % de descompte en qualsevol de les 3 opcions de regal en el moment de la compra a través de www.campingsbox.com. Demandar codi a adcbarcelona@adc.cat  o a adc@adc.cat

 

catalunya en miniatura
Catalunya en miniatura de Torrelles de Llobregat

Catalunya en Miniatura és l’únic parc temàtic de maquetes a escala de la península Ibèrica i el més gran d’Europa. En 2008 va incorporar a les seves instal·lacions un parc aeri forestal que permet als visitant gaudir de diverses activitats entre els arbres, abans o després de la visita al Circuit de Maquetes.

Més de 66 activitats entre els arbres repartides en 4 circuits d’aventura amb diferents nivells de dificultat per realitzar de forma autònoma sota la supervisió d’instructors especialitzats.

Descompte del 20 % en l’entrada al circuit de maquetes i en l’entrada del bosc animat presentant el nostre carnet amb la Tmés.

catalunya en miniatura
Estació d’esquí Port-Ainé

Port-Ainé està situada a l’àrea d’influència del municipi de Rialp, al massís de l’Orri i en l’esplèndid marc natural que brinda la comarca del Pallars Sobirà, al Pirineu De Lleida.

L’estació compta amb vora 30 km de pistes i 800 metres de desnivell aptes per a tots els nivells i tipus d’esquiadors o snowboarders.

El punt diferencial de l’estació de Port-Ainé és el seu enfoc evident al públic familiar.

Descompte del 10 % al forfet de dia presentant el nostre carnet amb la Tmés a taquilla.

Estació d’esquí Espot grup FGC
Estació d’esquí Espot Esquí

Espot Esquí és la única estació situada al costat d’un Parc Nacional, El d’Aigüestortes i Sant Maurici.

L’estació compta amb més de 20 km esquiables i de 1000 metres de Desnivell. Les pistes és caracteritzen per trobar-se dins de frondosos boscos de pi negre.

L’estació és famosa per les nombroses competicions de totes les disciplines d’esports d’hivern que s’hi celebren cada any, tant a nivell nacional com internacional.

Espot Esquí, una estació familiar per a tots aquells que busquen sensacions sobre la neu i la calidesa d’un poble típic alpí.

Descompte del 10 % al forfet de dia presentant el nostre carnet amb la Tmés a taquilla.

Estació d’esquí Vall de Núria
Estació d’esquí Vall de Núria

L’estació de muntanya Vall de Núria està situada dins del Pirineu Oriental, en el terme municipal de Queralbs.

Estació d’esquí de dimensions ideals, 11 pistes amb pendents per a tots els nivells, 5 remuntadors i zona de debutants.

Diversió, esport i Natura, àmplia oferta d’activitats al llac, barques i canoes, minigolf, tir amb arc, visites guiades, senderisme, circuits d’orientació, excursions a cavall i activitats infantils.

Descompte del 10 % del cremallera + Forfet (adult) passant de 29,00 a 26,10 i 10 % del cremallera + Forfet (infantil) passant de 22,00 a 19,80, presentant el nostre carnet amb la Tmés.

Estació d’esquí Vallter 2000
Estació d’esquí Vallter 2000

Vallter 2000 es troba a la zona més oriental del Pirineu (Girona), a la comarca del Ripollès i dins el terme municipal de Setcases. Es tracta d’una estació acollidora i familiar.

Lloc ideal per la pràctica de l’esport de muntanya a l’aire lliure: esquí de muntanya, raquetes, bakcountry ski, camps de neu, tallers de nivologia, esquí alpí, snowboard, freeride, descens amb trineu o descens amb tubby.

La gran varietat d’activitats i serveis permet poder gaudir d’una excel·lent experiència.

Descompte del 10 % al forfet de dia presentant el nostre carnet amb la Tmés a taquilla.

Estació d’esquí La Molina
Estació d’esquí La Molina

A La Molina hi podreu trobar tots els serveis d’una gran estació en un entorn natural incomparable.

Descompte del 10 % presentant el nostre carnet amb la Tmés a taquilla.

https://www.tmés.com/?portfolio=museu-de-la-xocolata-de-barcelona
Museu de la Xocolata

El Museu de la Xocolata és un equipament dinàmic impulsat pel Gremi Provincial de Pastisseria de Barcelona, ubicat a l’antic convent de Sant Agustí, que presenta un recorregut pels orígens de la xocolata, la seva arribada a Europa i la seva difusió com un element situat entre el mite i la realitat, entre les propietats medicinals i el seu valor nutritiu, que relacionen tradició amb futur i que formen part del nostre imaginari col·lectiu.

Descompte del 20 % en el preu de l’entrada presentant el nostre carnet amb la Tmés a taquilla.

https://www.tmés.com/?portfolio=museu-de-la-xocolata-de-barcelona
Assegurances de vida Agència Reale

35% de descompte en assegurances de vida, les condicions de l’oferta només seran vàlides per a la nostra Agència Reale. Posa’t en contacte per tlfn 679857533 i 685953855, o a través del web https://agenciareale.es/ .

Amb el nostre model de subscripció podem  tarifar  d’una manera instantània en un 70% dels casos.  L’assegurança  té recàrrec, però partim d’un descompte real i amb un preu competitiu en relació a d’altres entitats asseguradores. Les condicions  a tenir en compte són una analítica  entre 6 i 12 mesos d’antiguitat i els nivells d’Hemoglobina Glicosilada.

Estació d’esquí Vallter 2000
Insoler Centre Podològic

INSOLER CENTRE PODOLÒGIC és el projecte més recent d’ORTOPÈDIA SOLER, una empresa familiar dedicada al sector de l’ortopèdia des de fa més de 50 anys. Es tracta d’un centre de podologia especialitzat en el diagnòstic i tractament de patologies i alteracions dels seus peus. Podríem oferir un 15% de descompte en els tractaments no finançats per la seguretat social als vostres socis.

A INSOLER oferim tractaments dins les diferents vessants de la podologia, comptant amb la tecnologia més puntera. Realitzem tota classe de tractaments quiropodològics i ortopodològics per aconseguir una bona salut podàlica.

A més, som un centre especialitzat en el tractament del peu diabètic, oferint tractaments en estadis preventius, estadis aguts i estadis crònics, que van des de la realització de quiropòdies, la confecció de suports plantars i calçat, tan estandarditzat com a mida, i la dispensació de complements específics per aquest tipus de peu.

A INSOLER fabriquem els suports plantars en el nostre centre, controlant així tot el procés de fabricació, sense necessitat d’externalitzar cap servei. Aquest fet, ens permet oferir la màxima qualitat als nostres clients en el menor temps possible. Per això comptem amb un sistema integral per a la fabricació de plantilles en 3D, amb la més alta tecnologia.

Som un centre en constant innovació, per tal de buscar la millor qualitat i servei per als nostres pacients.

Estació d’esquí Vallter 2000
Clínica denta GIDONTI

Descompte de 15% en odontologia general i 5% en especialitats a tota aquella persona que acudeixi al nostre centre des de l’ADC.

Estació d’esquí Vallter 2000
Grupo Barymont

Empresa líder en planificació, educació i gestió financera: Mentre tu et concentres a cuidar la teva salut, Grup Bárymont assegura el teu benestar econòmic.

Quan la diabetis és diagnosticada poden sorgir molts dubtes sobre com pot canviar la vida diària. Nosaltres volem acompanyar-te i ajudar-te a resoldre tots els dubtes financers que et puguin sorgir. Servei de planificació financer gratuït per als socis en un enllaç annexat a la newsletter per a socis de l’ADC.

* L’Associació de Diabetis de Catalunya posa a disposició del seus usuaris informació d’interès general amb interessants descomptes pels associats que pertanyen a prestadors de serveis i béns i que poden resultar útils. En cap cas l’associació es fa responsable dels danys i perjudicis ocasionats per la contractació d’aquests serveis o per les  compres d’aquests béns o productes sent l’empresa oferidora/comercialitzadora la responsable.