Si ets soci/sòcia de l’ADC, podràs gaudir d’una sèrie de promocions en serveis i productes.*

Els codis amb la bonificació per a la compra s’envien periòdicament per correu electrònic.

PortAventura World - ADC
PortAventura Park

Podràs beneficiar-te, com a titular i fins a 3 acompanyants, d’un descompte del 35% en la compra a les taquilles de PortAventura Park d’una entrada d’adult, júnior o sènior d’1 dia per a PortAventura Park. Per validar la promoció és imprescindible presentar personalment el teu carnet de soci d’ADC juntament amb el DNI a les taquilles del parc. Vàlid una sola vegada per dia. No vàlid per a altres parcs o instal·lacions de PortAventura World.

Promoció vàlida fins al 09/01/22 i segons calendari i horari d’obertura de PortAventura Park i de Ferrari Land, segons correspongui. No s’acceptaran cupons, entrades i targetes o carnets trencats, esmenats o fotocopiats. Promoció no acumulable a altres ofertes i promocions. No canviable pel seu valor econòmic. Prohibida la seva venda.

Consulta les mesures excepcionals de contenció de l’COVID -19 a www.portaventuraworld.com.

Gaes
Gaes

Gaes

Condicions preferents per als associats:

 • Estudi Auditiu Gratuït.
 • Prova d’una solució auditiva durant 30 dies, sense compromís de compra.
 • Motlles gratuïts si fossin precisos per a la realització de la prova.

25% de descompte per a associats i familiars

Descomptes addicionals aplicables en campanyes puntuals en botiga conservant les millors ofertes i aplicant sempre el major descompte.

Assegurança de Vida
Barchilon Correduría de Seguros es dedica exclusivament a la defensa i assessorament dels interessos dels seus clients des de 1980. Treballa pel col·lectiu de persones amb diabetis des de fa més de 5 anys.

Gràcies a l’Assegurança de Vida per a persones amb diabetis, el teu entorn estarà més segur en els moments més delicats.

Promoció per a les persones sòcies de l’ADC: 20€ per utilitzar en compres a Amazon, per pòlissa contractada.

Advocats especialistes en diabetis

De la confluència d’accions d’Addeisa, Associació per a la defensa de drets de les persones amb diabetis, i del Despatx Sanhonorato Advocats, sorgeix l’espai adequat per a la defensa de drets socials, sanitaris i laborals de persones amb diabetis.

El nostre equip, dirigit pel lletrat Javier Sanhonorato Vázquez, especialista en Dret Sanitari per la Universitat de Comillas, President d’Addeisa i integrant del Grup de Treball d’Educació Terapèutica en Diabetis de la Societat Espanyola de Diabetis (SED); posa a disposició de les persones sòcies de l’ADC la seva experiència en matèria sociosanitària relacionada amb la diabetis, oferint descomptes de fins a un 20% en els seus honoraris. A més, col·labores amb la consecució dels objectius d’Addeisa, en el seu treball per la normalització social de la diabetis.

Per accedir a l’Assessoria Jurídica has d’indicar que ets soci/sòcia de l’ADC en aquest enllaç.

Els assumptes que més requereixen d’ajuda professional especialitzada són:

 • Problemes d’índole laboral.
 • Discriminació laboral per diabetis en l’accés al treball i a la feina.
 • Accés a determinades places en l’Administració Pública. Clàusules d’exclusió mèdica discriminatòries.
 • Sol·licitud i/o desestimació de la prestació per cura de fill/a menor amb diabetis mellitus tipus 1.
 • Pensions d’incapacitat laboral.
 • Normativa sobre permís de conducció.
 • Escolarització normalitzada i inclusiva.
 • Accés a un tractament mèdic individualitzat.
Institut de Diabetis Activa
Ofereix a les persones sòcies de l’ADC preus reduïts en els següents serveis d’assistència Esport i Diabetis:

 • Primera visita (dieta + educació + exercici) d’1 hora, pauta i entrenament durant 1 mes: preu 100€ soci/a.
 • Visita individual: 60€ soci/a.
 • Control dieta: educació diabetològica: 35€ soci/a.

Associació de Celíacs
L’Associació de Celíacs de Catalunya ofereix a les persones associades de l’ADC un 25% de descompte sobre la quota general, en aquells casos que siguin membres d’ambdues entitats.
Instituts Odontològics

Ofereix des de fa 30 anys un servei d’odontologia de qualitat basat en la prevenció i amb una clara orientació al pacient, que ens ha situat com a referent en el sector dental a Catalunya. Més de 750.000 pacients ja ens han confiat la seva salut bucodental.

Condicions preferents per persones associades de l’ADC:

 • SERVEIS DE PREVENCIÓ SENSE COST:
  • Higiene dental (subjecta a revisió, sota prescripció mèdica i en cas de realitzar-se tractament integral. En cas d’únic tractament, 50% de descompte, preu final 20€).
  • Visites.
  • Revisions.
  • Estudi radiogràfic digital.
 • ORTODÒNCIA  25% de descompte (Convencional / Estètica / Transparent).
 • ODONTOLOGIA GENERAL 20% de descompte.
 • IMPLANTOLOGIA 20% de descompte.

Opticalia Florit
Programa OPTICALIA PREMIUM. Per ser soci/sòcia de l’ADC, pots accedir a tot un conjunt d’ofertes en productes i serveis exclusius. Dintre del serveis especials s’ofereix:

 • Revisió anual tant de la vista com de l’oïda sense cap cost.
 • Seguiment de la pressió intraocular.
 • Accés als serveis de telemedicina oftàlmica amb estudi de la retina.
 • Manteniment gratuït de les teves ulleres i audiòfons.
 • Finançament a mida de les teves necessitats sense cap cost addicional.
 • Ofertes exclusives.
 • Garantia d’adaptació de les teves ulleres i audiòfons.
 • Garantia de satisfacció.
 • Assegurança davant qualsevol dany que puguin patir les ulleres durant el primer any, cobrint el 70% del cost de la reparació tantes vegades com sigui necessari.

També s’ofereix sense cap cost una retinografia anual per tal de fer un seguiment preventiu de la retina de l’ull, un àrea especialment sensible entre les persones que tenen diabetis. Aquesta prova es farà en un dels 2 centres especialitzats de Barcelona: C/ Diputació 262 i/o C/ Muntaner 217.

Tots aquests serveis i promocions estan disponibles als centres que trobaràs a www.opticaliaflorit.com.

DNA Family book
El risc de patir diabetis augmenta quan altres membres de la nostra família també la pateixen. Encara que el seu patró d’herència no està del tot clar, fins a la data s’han identificat més de 150 gens o variants genètiques relacionades. La genètica es converteix en una important arma de futur per lluitar per la salut.

El més convenient que podem fer és deixar en herència el nostre ADN per als nostres fills, néts i altres familiars. Es tracta de guardar l’ADN perquè la informació que se’n pugui extreure d’aquí a 10 anys serà molt més àmplia i completa. Aquesta informació serà molt útil als nostres familiars per conèixer si es poden beneficiar dels nous tractaments preventius o farmacològics que apareguin en els propers anys i que probablement actuïn millor o pitjor, en funció de les variants genètiques que presenti cada família concreta.

Res més fàcil, una mostra de saliva. El millor, estar ben aconsellat per doctors experts.

Guardem durant una dècada l’ADN en un lloc refrigerat i segur: els Biobancs de l’Hospital Clínic de Barcelona, ​​de l’Hospital Germans Trias i Pujol (Can Ruti) de Badalona i el Banc Nacional d’ADN de Salamanca.

Finalitat: el meu ADN és propietat meva, jo decideixo per a què utilitzar-lo (tant per al diagnòstic futur de la meva família, com per participar en un estudi d’investigació que pugui interessar).

DNA FAMILY BOOK assegura la protecció de les mostres i les dades personals, amb l’exhaustiu compliment de la llei RGPD vigent.

Les persones sòcies de l’ADC tenen un descompte del 20% (també pels seus familiars) en els serveis Premium i Premium EXPERT.
Informem-nos-en ja!! Visita el web www.dnafamilybook.com  o truca al 93 652 37 66.

Oksygen Experience

Descompte pels socis/sòcies del 10%

En condicions normals respirem aire ambient amb un 21% d´oxigen.  Amb la teràpia amb oxigen hiperbàric aconseguim respirar oxigen pur, al 100%, i que arribi a totes les zones del nostre cos.

Es un tractament ideal pel pacient diabètic amb úlceres i ferides que no curen, peu diabètic, falta d’ aportació sanguínea a les cames, retinopatia o nefropatia diabètica.

Consulta amb els nostres especialistes el plà que millor s’ajusti a les teves necessitats:

93 363 57 01 | respira@oksygenexperience.com

Això s'ho val!
Això s’ho val! ofereix atenció nutricional a persones en situació de vulnerabilitat de manera gratuïta, si es compleixen els requisits.
Des de l’ADC disposem d’un número limitat de vals, que caduquen el 31 de desembre de 2020, i tenen dret a apuntar-se a Això s’ho val! totes aquelles persones sòcies que es troben amb unes retribucions o ingressos inferiors a 10.000 euros anuals bruts i que requereixin atenció dietètic-nutricional.

Per tal de poder optar a aquest projecte, cal posar-se en contacte a través del correu electrònic adcbarcelona@adc.cat o al telèfon 93 451 34 06, indicant el tema Això s’ho val! La persona encarregada de gestionar aquest projecte determinarà la idoneïtat de rebre el val i posarà en contacte el pacient i el nutricionista.

Més informació

Institut de microcirurgia ocular
IMO és un centre oftalmològic que ofereix solució a qualsevol problema ocular a través de l’aplicació experta dels millors tractaments. Per ser soci/sòcia de l’ADC, tens un descompte en els seus serveis a partir d’un 10% descompte.
Psiquia
El debut en diabetis té, sovint, un origen d’estrès psíquic. L’afrontament de la malaltia suposa la transició per un dol difícil i haver de fer front a aprendre a viure d’una manera diferent. L’impacte emocional que això suposa sovint requereix d’ajuda professional, que acompanyi i converteixi la crisis en oportunitat pel canvi i l’enfortiment de la persona.
Psiquia i l’ADC col·laborem per tal de poder atendre aquesta demanda psicològica a un bon preu reduït, posant a l’abast de les persones sòcies de l’ADC una teràpia psicològica de qualitat. Perquè, des de Psiquia i l’ADC, considerem que la salut mental és un dret.
Clínica Dialibre

Com a entitat membre de la Federación Española de Diabetes, els nostres associats/associades poden obtenir avantatges exclusius en els serveis que ofereix aquest centre.

Més informació

gluQUO
Com a entitat membre de la Federación Española de Diabetes, els nostres associats/associades poden obtenir, durant tot un any, una subscripció premium GRATUÏTA, amb valor de 30€.

Més informació

Adeslas
Assegurança mèdica Adeslas, amb preus especials per a les persones associades de l’Associació de Diabetis de Catalunya.

També ofereix descomptes en Assegurances multi ram; auto, llar, decesos, mascotes i accidents.

Persona de contacte: Sara Nieto
nietosar@agente.segurcaixaadeslas.es
Telèfon: 651 987 678

Institut de la Màcula

Ofereix proves gratuïtes i especialitzades per saber com està la teva visió. Si ets soci/sòcia de l’ADC, tindràs un accés preferent identificant-te com a membre en demanar la teva cita. Per concertar la revisió només has de trucar al telèfon 93 595 01 55.
Aquestes proves tenen com a objectiu detectar problemes de visió associats a aquesta malaltia (retinopatia diabètica o un edema macular diabètic) i inclouen la realització d’una Retinografia i una Tomografia de Coherència Òptica (OCT); proves de precisió més completes que les que es realitzen en les revisions rutinàries i que seran avaluades per retinòlegs altament qualificats.

Assegurança de Decessos
Des d’Atlàntida, i gràcies a la seva Assegurança de Decessos per persones amb diabetis, es vol donar assistència en els moments més difícils per poder dur a terme els tràmits pertinents en cada cas; a la ciutat de residència de l’assegurat o en qualsevol altra de l’Estat espanyol o de l’estranger.

Promoció per a les persones sòcies de l’ADC: porta insulina isotèrmic, per pòlissa anual contractada pel conjunt familiar.

Sanitas

Sanitas ofereix revisió, higiene bucodental i valoració periodontal GRATIS
I, a més, 10% de descompte en tractaments periodontal per a les persones associades de l’ADC.

Més informació

Atlàntida
Assegurança de Salut

Atlàntida ofereix la primera Assegurança Mèdica COMPLETA Familiar especialment pensada per persones amb diabetis ja diagnosticada: tant amb diabetis tipus 1 com amb tipus 2. Aquesta pòlissa familiar facilita tenir accés a tot el quadre mèdic d’Atlàntida (en cas de viure a Catalunya) i de HNA (per a la resta d’Espanya).

Promoció per a les persones sòcies de l’ADC: 20€ per utilitzar en compres a Amazon, per cada pòlissa familiar contractada.

Consultori podològic - Caballé Fuguet

L’equip de Caballé Fuguet neix fruit del nostre treball en equip des de fa més d’una dècada en el camp de la podologia general, biomecància i esportiva.

El nostre objectiu és realitzar un bon diagnòstic, tractament i seguiment de cadascun dels nostres pacients, així com un bon assessorament de cara a la prevenció de futures lesions i/o patologies, fets molt importants en els pacients amb peu de risc, com el peu diabètic.

Caballé Fuguet ofereix un 10% de descompte a les persones associades de l’ADC.

Psicopedagogia

Assessorament:

L’ADC ofereix un servei extern de psicopedagogia, a través del Centre PiP (Psicologia i Pedagogia)

Els serveis de reeducació psicopedagògica a despatx i/o a domicili tenen un descompte de 10€/mes per a les persones associades de l’ADC

Les avaluacions psicopedagògiques tenen un cost de 250€ per als associats/associades.

Tanmateix, el centre ofereix servei de psicologia des d’una visió integradora per infants, joves i adults.

Cal cita prèvia, trucant al centre: 628 546 791 o 635 676 515.

 Serveis:

Centre PiP (Psicologia i Pedagogia) ofereix per als socis/sòcies de l’ADC preus reduïts en les seves tarifes dins de la branca pedagògica, abarcant els serveis d’avaluació i reeducació psicopedagògica.

Des del Centre PiP entenen que patir una malaltia crònica comporta una despesa important, motiu pel qual volen col·laborar amb aquelles famílies que presenten, a més, un trastorn de l’aprenentatge i/o problemes escolars amb una rebaixa en els preus dels serveis.

Tanmateix, també disposen de servei de psicologia infanto-juvenil i d’adults des d’una perspectiva integradora.

Web: www.centrepip.com

Correu: info@centrepip.com

Telèfons: 628 546 791 o 635 676 515.

AHIADEC

En col·laboració amb l’Associació d’Higienistes Dentals i Auxiliars de Catalunya, diversos centres ofereixen un 10% de descompte als nostres associats/associades.

Assegurança de vida responsable

Perquè tenir diabetis NO hauria de ser un inconvenient a l’hora d’escollir l’assegurança de vida, AXA ofereix una assegurança de vida responsable dirigit a persones amb diabetis amb els serveis següents:

 1. Orientació mèdica urgent 24h/7/365 (inclou symptom checker).
 2. Assessorament en viatges (enviar medicaments, desajust horari, idioma, recursos sanitaris, índex glicèmic dels aliments).
 3. Coaching (pèrdua de pes, gestió de l’estrès, son).
 4. Línia d’informació mèdica 24h/7/365 sense límit també per a familiars.

Promoció per a les persones associades de l’ADC, fins el 30% de descompte.

Persona de contacte: Charlotte Fleury – charlotte.fleury@exclusiv.axa.es o al mòbil 638 475 925.

Lleida Visió

Un gran equip humà, una àmplia experiència mèdica.

Prevenció, diagnòstic i tractament de les malalties oculars.

50% en el preu de la visita pels pacients que s’identifiquin com a associats de l’Associació de Diabetis de Catalunya.

Test genètic Patia

Com a entitat membre de la Federación Española de Diabetes, els nostres associats/associades poden obtenir un preu reduït en el test genètic de Patia.

Més informació

Miguel Rincón Abogados

Com a entitat membre de la Federación Española de Diabetes, els nostres associats/associades tenen un servei d’assessorament jurídic gratuït. La primera consulta ha de ser a través de fede@fedesp.es.

Més informació

Logotip d'Ergo, empresa de seguros de viaje
Assegurança de Viatge

ERGO ofereix una Assegurança de Viatges exclusiva per a persones amb diabetis, perquè res posi límits a viatjar.

Aquesta assegurança inclou prestacions específiques per a les persones amb diabetis:

 1. En cas d’urgència vital com a conseqüència d’una complicació imprevisible d’una malaltia crònica o preexistent.
 2. En cas de robatori del kit mèdic de la persona amb diabetis, la companyia tornarà el cost de la visita mèdica perquè es recepti la medicació, i el total de la medicació.

Promoció per a les persones sòcies de l’ADC: porta insulina isotèrmic, per pòlissa anual contractada.

Contacte: 93 410 60 35

Rehabilitació Aquàtica Alba

Rehabilitació Aquàtica Alba ofereix a les persones associades a l’ADC un 20% de descompte en els tractaments de rehabilitació funcional i rehabilitació aquàtica on, de la mà d’un equip de fisioterapeutes especialitzats, trobaran serveis individualitzats i grupals en funció de les seves necessitats i motivacions. També tenim el servei d’un metge/nutricionista especialitzat.

Per a més informació no dubtin en consultar la nostra pàgina web i contactar amb nosaltres (93 763 42 32).

Foodie land- promoció
Foodieland

FOODIELAND, una acadèmia en línia de cuina saludable en la qual oferim diferents cursos de diferents autors i des d’on pretenem ajudar a totes aquestes persones que estan en procés de canvi d’alimentació cap a un estil de vida més saludable, acompanyant-los pas a pas durant el procés de comprar i cuinar de forma diferent i amb nous aliments.

Descompte del 15% en tots el cursos a la web per a associats.

Promoció Cerdanya ecoresort
Cerdanya Ecoresort

Cerdanya Ecoresort està situat al poble anomenat “El Mirador de la Cerdanya” per les seves impressionants vistes sobre la Serra del Cadí: PRULLANS.
Ofereix una àmplia oferta d’allotjaments i d’experiències en contacte amb la natura.

Descompte per a sòcis/sòcies del 10% en l’allotjament.

Tarannà viatges amb sentit

És una agència de viatges formada per un equip de professionals apassionats per crear experiències inoblidables a tots els viatgers que durant 25 anys han posat les seves il·lusions. Ofereixen experiències i vivències úniques amb la màxima seguretat i qualitat i, al costat dels viatgers i oficines receptives, aconseguir arribar a la meta del Turisme Sostenible.

Les seves assegurances de viatges amb AXA cobreixen els 1.000 primers euros per temes crònics, com és la diabetis, si es dona algun cas.

Què ofereixen a les persones sòcies de l’ADC? 50 euros de descompte per persona adulta en els viatges a mida, de nuvis, i altres per adult, excepte viatges de Trekking (queden exclosos: viatges regulars o a mitja gestionats i creats per altres operadors).

Com procedir? Sol·licita informació sobre el viatge al mail personalitzat: promociones@taranna.com, identificant-te com a soci/sòcia de l’ADC, o bé a qualsevol de les persones indicades per producte o destinació del món, que apareixen al web de Tarannà.

Descompte per a socis de l'ADC pel Poble Espanyol
Poble Espanyol

Els caps de setmana del 23 d’octubre al 21 de novembre i l’1 de novembre, el Poble Espanyol serà el lloc més terrorífic (i divertit) de Barcelona… Torna Halloween!

Els socis/sòcies de l’ADC tenen un descompte especial: Entrada a Halloween + Túnel del terror a 10€ adult i 6€ nen.

Per a comprar l’entrada amb preu especial consultar a adcbarcelona@adc.cat.

* L’Associació de Diabetis de Catalunya posa a disposició del seus usuaris informació d’interès general amb interessants descomptes pels associats que pertanyen a prestadors de serveis i béns i que poden resultar útils. En cap cas l’associació es fa responsable dels danys i perjudicis ocasionats per la contractació d’aquests serveis o per les  compres d’aquests béns o productes sent l’empresa oferidora/comercialitzadora la responsable.