GUIES SOBRE LA DIABETIS

A les guies de l’ADC hi trobareu informació sobre la temàtica anual amb l’objectiu de trencar estigmes socials i proporcionar informació precisa, per fomentar la consciència sobre la gestió de la glucèmia, abordant els reptes associats a la nostra quotidianitat. 

Guia per a professionals de l'esport i entrenadors sobre activitat física i la diabetis

Símptomes, controls de la glucèmia, trucs sobre l’administració d’insulina i consells pràctics sobre l’alimentació, l’exercici i el benestar personal.

Guia per a professionals de l'esport i entrenadors sobre activitat física i la diabetis

Adaptar plans d’entrenament, comprendre la gestió de la glucosa i fomentar la consciència sobre hàbits saludables.

guia-periodistes-diabetis-cat-ADC

Desmentir mites, narrar amb exactitut la realitat, proporcionar una perspectiva positiva i ressaltar històries inspiradores.

REVISTA “PARAULES QUE CUREN”

A les revistes de l’ADC “Paraules que curen” hi trobareu divulgacio sobre consells nutricionals, informació sobre monitoratge de la glucosa, avenços mèdics, històries inspiradores, estratègies de gestió emocional i recursos per millorar la qualitat de vida.

Guia per a professionals de l'esport i entrenadors sobre activitat física i la diabetis

Paraules que curen 4

Rugbi, drets a Europa sobre diabetis, recerques, evolució del tractament, celiaquia, la diabetis en el món de l’art, receptes i l’ADC com a utilitat pública.

Guia per a professionals de l'esport i entrenadors sobre activitat física i la diabetis

Paraules que curen 3

Pàncrees artificial, transició hospitalària, activitat física, alimentació, adaptació, entrevistes a equip sanitari expert en DM, trail running i etiquetatge nutricional.

Revista 2

Paraules que curen 2

Històries de superació, debut, entrevistes a pacients, nutrició, educació terapèutica, associacionisme, alimentació, salut bucal i experiències compartides.

Revista 1

Paraules que curen

Educadors en diabetis, entrevistes a professionals i a pacients, activitats associatives, experiències en campaments, consells de salut, relats literaris i receptes.

Vols veure tot el material informatiu que hem elaborat? Clica aquí.

Si vols estar al dia i contribuir a la diabetis…

AJUDA A QUE LA QUALITAT DE VIDA DE LES PERSONES AMB DIABETIS MILLORI.

Hi ha més de 700.000 persones amb diabetis a Catalunya, uneix-te a la comunitat que lluita pels seus drets. Estaràs al dia de totes les novetats i recursos als quals podràs accedir gratuïtament, per a informar-te i continuar aprenent!

Fes-ho només per 60€/any, que es converteixen en 12€/any, ja que et pots desgravar el 80% en la declaració de la renda.