GUIA: COM COMUNICAR SOBRE DIABETIS

Desmentir mites, narrar amb exactitud la realitat, proporcionar una perspectiva positiva i ressaltar històries inspiradores.
  • INFORMACIÓ BÀSICA DE PROTECCIÓ DE DADES: En compliment del deure d'informar els interessats de les circumstàncies i condicions del tractament de les seves dades i dels drets que li assisteixen, posem a la seva disposició la següent informació. INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ DE DADES RESPONSABLE DEL TRACTAMENT Responsable: ASSOCIACIO DE DIABETIS DE CATALUNYA XXI, ADC - CIF: G60219763 Dir. Postal: C/ CONSELL DE CENT, 143 1r 3a, CP: 08015 - BARCELONA (BARCELONA) FINALITAT Gestionar la seva consulta/petició i donar una resposta a aquesta. LEGITIMACIÓ El seu consentiment DESTINATARIS Les dades no se cediran a tercers excepte en els casos en els quals existeixi una obligació legal o comunicació necessària per a donar contestació a la seva consulta. DRETS Pot exercir els seus Drets a accedir, rectificar, oposar-se, limitar, portar i suprimir les dades davant el responsable del tractament; a més d'acudir a l'autoritat de control competent (AEPD). INFORMACIÓ ADDICIONAL Pot consultar la informació addicional sobre el tractament de les seves dades personals.
  • Si treballes de forma independent posa "Freelance".
  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Si vols estar al dia i contribuir a la comunitat amb diabetis…

AJUDA A QUE LA QUALITAT DE LES PERSONES AMB DIABETIS MILLORI.

Hi ha més de 700.000 persones amb diabetis a Catalunya, uneix-te a la comunitat que lluita pels seus drets. Estaràs al dia de totes les novetats i recursos als quals podràs accedir gratuïtament, per a informar-te i continuar aprenent!

Fes-ho només per 60€/any, que es converteixen en 12€/any, ja que et pots desgravar el 80% en la declaració de la renda.