INFORMACIÓ BÀSICA DE PROTECCIÓ DE DADES: En compliment del deure informar als interessats de les circumstàncies i condicions del tractament de les seves dades i dels drets que li assisteixen, posem a la seva disposició la següent informació.

INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ DE DADES

RESPONSABLE DEL TRACTAMENT

Responsable: ASSOCIACIO DE DIABETIS DE CATALUNYA XXI, ADC – CIF: G60219763 Dir. Postal: C/ CONSELL DE CENT, 143 1º 3ª, CP: 08015 – BARCELONA (BARCELONA)

FINALITAT

Enviament de comunicacions comercials per via electrònica per part de l’empresa

LEGITIMACIÓ

El seu consentiment

DESTINATARIS

Les dades no se cediran a tercers excepte en els casos en els quals existeixi una obligació legal o comunicació necessària per donar contestació a la seva consulta.

DRETS

Pot exercir els seus Drets a accedir, rectificar, oposar-se, limitar, portar i suprimir les dades davant el responsable del tractament; a més d’acudir a l’autoritat de control competent (AEPD).

INFORMACIÓ ADDICIONAL

Pot consultar la informació addicional sobre el tractament de les seves dades personals aquí.

 

INFORMACIÓ BÀSICA DE LA POLÍTICA DE PRIVADESA: En compliment del deure d’ informar als interessats de les circumstàncies i condicions del tractament de les seves dades i dels drets que l’assisteixen, posem a la seva disposició la següent informació.

INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE POLÍTICA DE PRIVADESA DEL TRACTAMENT DE LES SEVES DADES

RESPONSABLE

Associació de diabetis de Catalunya XXI, ADC.

FINALITAT

Informar-li dels productes i/o serveis d’Associació de diabetis de Catalunya XXI, ADC.

CONSERVACIÓ DE LES DADES

Les dades es conserven el temps estrictament necessari per a la relació i el que és exigible legalment, sent destruïdes posteriorment mitjançant els processos segurs de l’organització.

LEGITIMACIÓ

Consentiment explícit a l’acceptar les condicions d’ús del formulari d’alta a la nostra newsletter.

DESTINATARIS

No es preveuen cessions de dades excepte en aquells casos que existeixi una obligació legal. No hi ha previsió de transferències de dades internacionals.

DRETS

Pot revocar el consentiment i exercir els seus drets a accedir, rectificar, oposar-se, limitar, portar i suprimir dades escrivint a l’Associació de diabetis de Catalunya XXI, ADC, a C/ Consell De Cent, 143, 1º, 3ª, 08015, Barcelona a més d’acudir a l’autoritat de control competent (AEPD).