Si ets soci/sòcia de l’ADC, podràs gaudir d’una sèrie de promocions en serveis i productes.*

Els codis amb la bonificació per a la compra s’enviaran periòdicament per correu electrònic.

Diabetika

Botiga de productes per persones amb diabetis. Codi amb un 10% de descompte sobre la comanda.

MercaNutri

Botiga online de productes ecològics, sense sucre, per a esportistes, etc.

Codi amb un 3% de descompte sobre el producte.

Promocions en Gluco Up
GlucoUp

Productes de glucosa per ajudar a recuperar energia quan més es necessita. Codi amb un 10% de descompte en el catàleg, excepte productes en liquidació, rebaixes o oferta.

Opticalia Florit

Programa OPTICALIA PREMIUM. Per ser soci de l’ADC, podreu accedir a tot un conjunt d’ofertes en productes i serveis exclusius. S’ofereix:

  • 30% de descompte (no acumulable a altres ofertes o promocions) sobre tots els productes de les botigues.
  • Fins a un 60% de descompte en productes en promoció, els quals aniran canviant durant l’any per adaptar-nos a les diferents necessitats. Actualment, s’ofereix a 79€ unes ulleres monofocals de la marca Mango. El preu inclou tots els serveis òptics descrits anteriorment, les muntures de marques exclusives i les lents. (El preu habitual d’aquests productes seria de 149€).

Tots aquests serveis i promocions els teniu disponibles als centres que trobareu: www.opticaliaflorit.com.

Dietética Ferrer

Dietética Ferrer és un herbolari online i dietètica amb més de 30 anys d’experiència. El seu objectiu és treballar per la salut amb productes i mètodes naturals, oferint els millors productes naturals que s’adeqüin a cada patologia. Una empresa familiar per donar la millor atenció personalitzada.

10% de descompte en tots els productes amb un mínim de compra de 25 euros.

Social Diabetes

Plataforma que et permet gestionar la teva diabetis. Des de la teva butxaca podràs enviar i revisar tota la panoràmica de la teva diabetis amb el teu metge i prendre les decisions pertinents.

Si ets soci/sòcia de l’ADC, aconsegueix la versió Premium de l’app móvil SocialDiabetes, totalment gratuïta.

Stil&Peu Sabates per a peus amples i delicats
Sabates per a peus amples i delicats

Amples que van del 12 al 22 o de G fins a D en format europeu, cobrint totes les necessitats més comunes dels peus amples i/o amb plantilla ortopèdica. Disposem de les sabates amb les formes més amples de fabricació estàndard abans de calçar-se amb una sabata feta a mida. Les nostres numeracions van del 35 al 41 en dona i del 39 al 46 en home.

Visita la seva pàgina web: https://www.stilpeu.com

Promoció ulabox
Ulabox

ULABOX és molt més que un Supermercat online. A ulabox pots fer tota la teva compra setmanal: al supermercat, als Mercats Municipals de Barcelona i a les botigues de Proximitat, amb gran varietat de productes: ecològics, pa recent fornejat, frescos, vins i licors, productes per mascotes…

25% de descompte en la primera compra a qualsevol de les botigues, podent acumular fins a un màxim de 30€ de descompte. Vàlid per a totes les poblacions on es fa repartiment.

Descuento RAW
RAW Sport Drink

RAW Sport Drink és la primera beguda esportiva BIO, elaborada amb ingredients ecològics i saludables.
Hem creat una beguda isotònica apta per a diabètics, vegans i celíacs, que recupera electròlits i aconsegueix una hidratació 100% beneficiosa i lliure de sucres.
Descompte per a socis del 10% en tots els productes no promocionats de RAW.

Productes eSludate

Com a entitat membre de la Federación Española de Diabetes, els nostres associats/associades poden obtenir un 5% de descuento adicional.

+información

Alimentos saludables

Com a entitat membre de la Federación Española de Diabetes, els nostres associats/associades poden beneficiar-se d’un descompte del 5% amb el codi mensual que es rebrà després de registrar-se a FEDE.

+informació

Farmàcies Isanta

Des de l’ADC Lleida tenim un conveni de col·laboració amb les Farmàcies Isanta de Lleida amb un descompte del 5% en els seus medicaments. Diasanta Nutrició també ofereix, a través de les seves instal·lacions, el servei de nutrició gratuït per tots els associats, tant la primera visita com les successives.

promoció ens mascaretes, GADEVICA
Mascaretes GADEVICA

“GADEVICA som una jove empresa espanyola amb capital social 100% espanyol, que s’ha especialitzat en la fabricació de mascaretes FFP2. Hem aconseguit unes mascaretes de gran qualitat amb una filtració davant el virus de la COVID-19 del 99%, equivalent a la què ofereixen les mascaretes FFP3. Podeu trobar tota la certificació a la nostra web.

Des de GADEVICA posem a disposició de l’ADC un codi promocional. Qualsevol associat que vulgui comprar mascaretes FFP2 per la pàgina web de GADEVICA, en fer ús d’aquest codi, tindrà un descompte sobre el preu a la web. Amb el cupó el preu final de la caixa de 50 unitats seria de 50 €, IVA inclòs, i amb l’enviament gratuït a partir de la segona caixa (si es compra només una caixa, hi haurà 6 € de costos d’enviament).”

Silincode ADC
Polsera Silicode SOS Emergència

Aquesta polsera ens permet crear un perfil amb tota la informació que considerem rellevant: identificació, dades mèdiques, medicaments que prens, grup sanguini, etc. a més dels telèfons dels familiars per a localitzar-los.
En cas d’emergències, pèrdua, lesió, accident o assistència mèdica en escanejar la polsera el sanitari tindrà tota la informació.
Qualsevol persona amb un dispositiu mòbil podrà trucar als familiars o a emergència (botó 112 inclòs).
Al ser un dispositiu QR, no s’ha de carregar amb bateria. La informació que s’introdueix en el perfil es pot modificar cada vegada que sigui necessari.

Codi amb un 20% de descompte i enviament a domicili gratis en comprar la polsera del color i talla que prefereixin a silincode.com.

Silincode ADC
DIABIFY

Botiga online especialitzada en productes que ajuden a la gestió diària per a les persones amb diabetis: des d’alimentació fins a dispositius o material per a la pràctica d’activitat física. Descompte del 10% que aplica a tota la web (a excepció de les despeses de transport i productes ja en oferta i no acumulable amb altres promocions). Demana el codi!

promoció ens mascaretes, GADEVICA
Nurse Cook

Plats cuinats lliurats a domicili especialment dissenyats per a persones amb diabetis. Receptes elaborades per nutricionistes i validades pels principals hospitals de Barcelona. Descompte del 10% per a les persones associades.

Silincode ADC
Bocado Food

Som una companyia d’aliments funcionals en permanent evolució. Creiem en la importància d’una alimentació conscient i saludable. Els nostres productes són lliures de transgènics i estan elaborats amb ingredients naturals. Ens esforcem per mantenir la integritat dels nostres aliments, perquè els puguis gaudir amb la confiança que estàs cuidant la teva salut i benestar. Tens 10% de descompte en la compra a tota la botiga per ser soci/sòcia d’ADC.

* L’Associació de Diabetis de Catalunya posa a disposició del seus usuaris informació d’interès general amb interessants descomptes pels associats que pertanyen a prestadors de serveis i béns i que poden resultar útils. En cap cas l’associació es fa responsable dels danys i perjudicis ocasionats per la contractació d’aquests serveis o per les compres d’aquests béns o productes sent l’empresa oferidora/comercialitzadora la responsable.