Si ets soci/sòcia de l’ADC podràs gaudir d’una sèrie d’avantatges en serveis i productes.*

Els codis amb la bonificació de compra s’enviaran periòdicament per correu electrònic.

Diabetika

Botiga de productes per persones amb diabetis. Codi amb un 10% de descompte sobre la comanda.

MercaNutri

Botiga online de productes ecològics, sense sucre, per a esportistes, etc.

Codi amb un 3% de descompte sobre el producte.

Promocions en Gluco Up
GlucoUp

Productes de glucosa per ajudar a recuperar energia quan més es necessita. Codi amb un 7% de descompte per producte.

Opticalia Florit

Programa OPTICALIA PREMIUM. Per ser soci de l’ADC, podreu accedir a tot un conjunt d’ofertes en productes i serveis exclusius. S’ofereix:

  • 30% de descompte (no acumulable a altres ofertes o promocions) sobre tots els productes de les botigues.
  • Fins a un 60% de descompte en productes en promoció, els quals aniran canviant durant l’any per adaptar-nos a les diferents necessitats. Actualment, s’ofereix a 79€ unes ulleres monofocals de la marca Mango. El preu inclou tots els serveis òptics descrits anteriorment, les muntures de marques exclusives i les lents. (El preu habitual d’aquests productes seria de 149€).

Tots aquests serveis i promocions els teniu disponibles als centres que trobareu: www.opticaliaflorit.com.

Dietética Ferrer

Dietética Ferrer és un herbolari online i dietètica amb més de 30 anys d’experiència. El seu objectiu és treballar per la salut amb productes i mètodes naturals, oferint els millors productes naturals que s’adeqüin a cada patologia. Una empresa familiar per donar la millor atenció personalitzada.

10% de descompte en tots els productes amb un mínim de compra de 25 euros.

Social Diabetes

Plataforma que et permet gestionar la teva diabetis. Des de la teva butxaca podràs enviar i revisar tota la panoràmica de la teva diabetis amb el teu metge i prendre les decisions pertinents.

Si ets soci/sòcia de l’ADC, aconsegueix la versió Premium de l’app móvil SocialDiabetes, totalment gratuïta.

Adapto Function and fashion

Adapto ofereix roba per a persones amb diabetis. Els socis de l’ADC disposen de l’enviament gratuït per a qualsevol comanda.

Promoció ulabox
Ulabox

ULABOX és molt més que un Supermercat online. A ulabox pots fer tota la teva compra setmanal: al supermercat, als Mercats Municipals de Barcelona i a les botigues de Proximitat, amb gran varietat de productes: ecològics, pa recent fornejat, frescos, vins i licors, productes per mascotes…

25% de descompte en la primera compra a qualsevol de les botigues, podent acumular fins a un màxim de 30€ de descompte. Vàlid per a totes les poblacions on es fa repartiment.

Descuento RAW
RAW Sport Drink

RAW Sport Drink és la primera beguda esportiva BIO, elaborada amb ingredients ecològics i saludables.
Hem creat una beguda isotònica apta per a diabètics, vegans i celíacs, que recupera electròlits i aconsegueix una hidratació 100% beneficiosa i lliure de sucres.
Descompte per a socis del 10% en tots els productes no promocionats de RAW.

Productes eSludate

Com a entitat membre de la Federación Española de Diabetes, els nostres associats/associades poden obtenir un 5% de descuento adicional.

+información

Alimentos saludables

Com a entitat membre de la Federación Española de Diabetes, els nostres associats/associades poden beneficiar-se d’un descompte del 5% amb el codi mensual que es rebrà després de registrar-se a FEDE.

+informació

Farmàcies Isanta

Des de l’ADC Lleida tenim un conveni de col·laboració amb les Farmàcies Isanta de Lleida amb un descompte del 5% en els seus medicaments. Diasanta Nutrició també ofereix, a través de les seves instal·lacions, el servei de nutrició gratuït per tots els associats, tant la primera visita com les successives.

* L’Associació de Diabetis de Catalunya posa a disposició del seus usuaris informació d’interès general amb interessants descomptes pels associats que pertanyen a prestadors de serveis i béns i que poden resultar útils. En cap cas l’associació es fa responsable dels danys i perjudicis ocasionats per la contractació d’aquests serveis o per les  compres d’aquests béns o productes sent l’empresa oferidora/comercialitzadora la responsable.