HAZTE SOCIO

Ser socio / socia de la ADC significa dar apoyo, unión y fuerza a la entidad de pacientes que trabaja día a día para mejorar y defender los intereses del colectivo que representamos.

ACTIVIDADES

Canceladas: Colonias de primavera

A les Colònies de Primavera de l’ADC poden participar infants amb diabetis nascuts entre els anys 2008 i 2014, ambdós inclosos (entre 6 i 12 anys), i germans, cosins o amics de l’infant amb diabetis (amb el seu preu corresponent). Data d’inscripcions: del 14 de febrer al 20 de març. Número de places: 30 places.* […]

Más información »
Can Putxet a Sant Celoni, Carretera de Santa Fe km 2.3
Sant Celoni, 08470
+ Google Map

Cancelada: L’Hospitalet – Deporte y ejercicio físico con diabetes

A la nostra delegació de L'Hospitalet farem una sessió per presentar exercicis que es poden fer quan tenim DM2. Aquesta activitat serà a càrrec d'Albert Olivella, preparador físic i director associat de l'Institut Diabetis Activa. Inscripcions Amb la col·laboració:  

Más información »
Centre Cultural Sant Josep, Av. Isabel la Catòlica, 32.
L'Hospitalet de Llobregat,
+ Google Map

Publicación de los cuentos ganadores de Sant Jordi

El dia de Sant Jordi publicarem els contes guanyadors del concurs de relats de Sant Jordi sobre diabetis. És una participació oberta a nens/es de 6 a 12 anys. Els relats s’han de presentar via correu a adc@adc.cat abans del 17 d’abril, posant a l’assumpte “Concurs relats Sant Jordi” mitjançant un document Word on aparegui […]

Más información »

Cancelada: Barcelona - Alícia't: fiesta de la gastronomía

Un any més estarem a Alícia't, la festa de la gastronomia de les comarques de Barcelona, que porta l’alimentació sana i sostenible a Món Sant Benet.

Más información »
Món Sant Benet, Camí de Sant Benet de Bages, s/n
Sant Fruitós de Bages, Barcelona 08272
+ Google Map

NOTICIAS

QUÉ HACEMOS

PATROCINIO