Terrassa: Ansietat i atenció plena

Vine a conèixer com l'atenció plena (mindfulness) pot ajudar-te a gestionar l'ansietat i a viure amb més serenitat i consciència.

Terrassa: Gana real vs gana emocional

Aprendrem a diferenciar entre la gana real i la gana emocional, i com gestionar millor les nostres emocions relacionades amb l'alimentació.

Girona: Xerrada sobre sistema de monitorització contínua de glucosa amb sensors

El monitoratge continu de glucosa amb sensors ofereixen facilita un control més precís i menys invasiu de la glucosa, una millor qualitat de vida i a una reducció en el risc de complicacions associades amb la malaltia. En aquest taller es mostraran les raons del perquè exigir ja al professional sanitari aquest monitoratge.

Terrassa: Parlem d’emocions

Una oportunitat per parlar obertament sobre les emocions, compartir experiències i aprendre noves maneres de gestionar-les.

Terrassa: Habilitats comunicatives, l’assertivitat

Anunciem el cicle de xerrades comunitàries de benestar emocional del CAP Rambla (Terrassa) a càrrec de Cristina V. Fernández, referent de benestar emocional del CAP Rambla. Aquestes xerrades es duran […]

Webinar o xerrada amb seu a Girona: Esport sota control

Vine i aprèn trucs sobre l’experiència de l’esportista d’èlit Sílvia Serrat, ex-jugadora professional de bàsquet i creadora del instagram de @vidaenraciones , graduada en ciències de la salut i nutrició a la University of South Florida.