Compartir aquest contingut ↓

Aquest dissabte 7 d’octubre de 2023 part de l’equip de l’ADC ha estat present al VII Congreso Nacional de la Federación Española de Diabetes (FEDE), edició celebrada a Madrid al Colegio de Médicos (ICOMEM). Entre altres xerrades s’ha parlat de les prioritats per als pacients amb una atenció i assistència de qualitat, les experiències personals: viure amb diabetis ahir i avui o, els casos d’èxit: prestacions, educació i cronicitat.

El valor de l’associacionisme en diabetis ha estat el lema triat per a aquest any 2023, en què es vol continuar treballant perquè aquesta trobada, que ja s’ha convertit en un espai de referència a nivell informatiu i formatiu per a totes les persones amb diabetis i les associacions, continuï creixent, i no en quantitat, sinó en qualitat per tal de que tot allò que s’abordi i es debati redundi en avenços, propostes i idees per continuar en el camí de millorar la qualitat de vida del col·lectiu que representem i defensem.

En aquest sentit,  l’ espai va ser de debat i per a la formació, a través d’una oferta de tallers on es  va destacar la part pràctica. Per tot això, es va comptar amb la participació i coordinació de professionals de la salut, científics i investigadors referents en diabetis en les seves respectives matèries, cosa que va  aportar, un valor afegit de qualitat informativa i formativa.

 

  Imatge 1: Representats de l’ADC: Esther Maldonado, Carles Regordosa, Sandra Canudas

 

Imatge 2: Taula 3 del congrés sobre els casos d’èxit

 

Imatge 3: Juan Francisco Perán, president de FEDE.