Compartir aquest contingut ↓

Reunió Sra. Carme Calvera, Regidora de Salut, Persones amb Discapacitat i Estratègia contra la Soledat de l’Ajuntament de Barcelona

( 18 de gener; Assistents ADC: Sra. Pilar Mur – Att pacient Barcelona i sra. Sandra Canudas- Gerent ADC ) :

La nostra reunió amb la Sra. Carme Calvera, regidora de Salut, Persones amb Discapacitat i Estratègia contra la Soledat de l’Ajuntament de Barcelona, va tractar temes específics relacionats amb la diabetis.

 

Les àrees abordades entre d’altres van ser:

– Explorar maneres de col·laborar amb l’Ajuntament per proporcionar recursos educatius en diabetis a la comunitat com per exemple a través de col·laboracions relacionades  amb els mercats de Barcelona. Això inclouria tallers, seminaris i materials informatius. Hem recalcat la importància de la prevenció i detecció precoç de la diabetis en l’àmbit local, amb un enfocament en la comunitat.

-S’ha explorat iniciatives que promoguin un estil de vida saludable, incloent-hi campanyes de conscienciació, activitats físiques comunitàries i de suport d’hàbits alimentaris saludables; així com l’accessibilitat a aliments saludables en diferents zones de la ciutat i com això, pot afectar la salut dels residents, incloent-hi aquells amb diabetis.

-Participació Comunitària: solucions perquè la comunitat estigui involucrada de manera activa en les iniciatives de salut, especialment en la prevenció i gestió de la diabetis. També com proporcionar suport adequat a les persones amb diabetis, inclosa la part emocional i social.