Compartir aquest contingut ↓

Nova guia per a persones grans amb diabetis. Descarrega-te-la en la pàgina principal, per a saber com afecta el dia a dia amb diabetis: des dels símptomes fins a consells pràctics sobre alimentació, exercici i cuidat personal.

📖 No et perdis els aspectes clau per a una vida saludable i activa. Descarrega’t la guia i comença el teu camí cap a una vida sana amb diabetis! 🌿💙

💙 La informació és poder!

Guia gent gran CAT

  • INFORMACIÓ BÀSICA DE PROTECCIÓ DE DADES: En compliment del deure d'informar els interessats de les circumstàncies i condicions del tractament de les seves dades i dels drets que li assisteixen, posem a la seva disposició la següent informació.INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ DE DADES RESPONSABLE DEL TRACTAMENT Responsable: ASSOCIACIO DE DIABETIS DE CATALUNYA XXI, ADC - CIF: G60219763 Dir. Postal: C/ CONSELL DE CENT, 143 1r 3a, CP: 08015 - BARCELONA (BARCELONA) FINALITAT Gestionar la seva consulta/petició i donar una resposta a aquesta. LEGITIMACIÓ El seu consentiment DESTINATARIS Les dades no se cediran a tercers excepte en els casos en els quals existeixi una obligació legal o comunicació necessària per a donar contestació a la seva consulta. DRETS Pot exercir els seus Drets a accedir, rectificar, oposar-se, limitar, portar i suprimir les dades davant el responsable del tractament; a més d'acudir a l'autoritat de control competent (AEPD). INFORMACIÓ ADDICIONAL Pot consultar la informació addicional sobre el tractament de les seves dades personals.
  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Donació 5