Carregant Esdeveniments

« Totes les activitats

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Barcelona: Eines per millorar l’atenció a la salut dels ciutadans

21 maig 11:00 - 12:30 CEST

Compartir aquest contingut ↓

Les infermeres de Barcelona obren un nou servei de promoció de la salut amb l’Aula de Salut Sènior, la nova activitat impulsada pel programa “Expertes 65”, un espai divulgatiu de la salut adreçat a ciutadans i ciutadanes sèniors, on les infermeres expertes jubilades abordaran temes d’actualitat de la salut. La cinquena, i última, de les activitats serà el 21 de maig del 2024.

El Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Barcelona (COIB) ha impulsat, a través del programa “Expertes 65”, l’Aula de Salut Sènior per tal de promoure l’envelliment actiu i saludable dels ciutadans sèniors, proporcionant informació sobre els hàbits saludables, els recursos sanitaris, els avenços en l’atenció social i sanitària, etc.

El COIB busca així la manera de comptar amb el saber i l’experiència que ha adquirit les persones sèniors durant la seva trajectòria laboral i així, optimitzar el talent de les infermeres jubilades, ja que serien elles les protagonistes de totes aquestes activitats.

Totes les xerrades seran 📍 al COIB (C/Pujades 350, Barcelona), en horari de matí, 🕖 d’11:00h a 12:30h i d’inscripció completament gratuïtes. Per inscriure-us, només heu de facilitar-nos les vostres dades i a quina xerrada voldreu assistir a través del correu expertes65@coib.cat

  • CINQUENA, I ÚLTIMA, ACTIVITAT DEL PROGRAMA “EXPERTES 65” : 🗓️ 21 de maig: “Les imatges exploratòries: Eines per millorar l’atenció a la salut dels ciutadans”
  • 🗣️ Antoni Hernández, infermer expert en Diagnòstic per a la Imatge de l’Hospital Germans Trias i Pujol. President de la Societat Espanyola d’Infermeria Radiològica.

 

Organitza COIB (Col·legi Oficial d’Infermeres i infermers de Barcelona), amb el suport de l’ADC.

Mostra els detalls

Data:
21 maig
Hora:
11:00 - 12:30
Categoria d'Esdeveniment: